Acer MT230HML

Un gadget performant ca acest monitor/TV LED Acer MT230HML e ideal pentru cei care doresc un ecran multimedia cu calitate Full HD. Deci e un gadget numai bun pentru filme Blu-Ray şi jocuri. Vine ca alternativă la modelul Acer S191HQLbd care e foarte ieftin. Pe lângă faptul e un monitor performant, mai e şi un televizor decent care vine cu diverse intrări. Porturile HDMI pot fi folosite pentru a conecta atât un calculator cât şi consolă pentru jcouri PlayStation 3 Slim sau XBOX 360 Elite. Poate fi folosit pentru redarea filmelor şi singur, deoarece are player  incorporat cu intrare USB. Acesta poate fi folosit pentru vizionarea fotografiilor, ascultarea unor melodii sau chiar şi vizionarea filmelor. Dar pentru o calitate video mai bună recomand folosirea unui player, laptop sau PC. În meniul monitorului veţi găsi o mulţime de setări privind calitatea imaginii, dar cu acesta puteţi economisi şi bani datorită consumului redus de curent. Acest lucru e valabil pentru toate ecranele LED.Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam aşa arată

Specificaţii tehnice

Display-ul LED are o diagonală de 23 inci şi o rezoluţie FUll HD de 1920 cu 1080 pixeli. Are un timp de răspuns de 5 ms, un contrast dinamic de 12 milioane la 1, un contrast tipic de 1.000 la 1, luminozitate 250 cd/mp, aspect imagine de tip lat sau 16 pe 9, un unghi de vizibilitate de 160 de grade pe verticală şi de 170 de grade pe orizontală. Ca standarde are CE iar ca şi facilităţi are Tuner TV, două boxe integrate de 5 W fiecare şi sistem de montare VESA 75 cu 75 mm.

Pe partea de conectori Acer MT230HML are: port VGA, HDMI, intrare audio PC, SCART, ieşire şi intrare audio-video, USB ş.a. Are un consum maxim de 48 de W şi o greutate de 4.7 kilograme. Ca şi caracteristici speciale are: Flesh Tone Correction, Tuner DVB-T/C, 3D Motion-adaptive Noise Reduction, Teletext, Dynamic Peaking Filter for Sharpness, 3D Motion-adaptive De-interlacing şi Flesh Tone Correction.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Acer MT230HML are o mulţime de caracteristici speciale iar specificaţiile tehnice sunt foarte bune motiv pentru care îl recomand iar preţul e oarecum accesibil. Ca minus ar fi că MT230HML are doar o intrare HDMI şi nu două în eventualitatea în care doriţi să conectaţi mai multe gadgeturi la acesta.

Concluzie

Acest Acer MT230HML este un monitor/TV reuşit şi spun asta deoarece are un raport calitate/preţ bun şi provine de la un producător cunoscut şi cu experienţă în domeniul electronicelor.

Te-ar mai putea interesa