Acer M5-581TG-53316G25Mass

Acer M5-581TG-53316G25Mass este o combinație între laptop și ultrabook. Poate multă lume mă va contrazice, dar acest M5 are caracteristicile unui ultrabook (SSD, greutate mică, autonomie extremă de 8 ore), dar și pe cele ale uni laptop (procesor performant i5, multă memorie RAM și placă video pentru jocuri). În opinia mea nu costă mult, chiar dacă are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primești un laptop performant care e foarte portabil și premium în același timp.

Poze

Acer Aspire M5-581TG-53316G25Mass arată ca în imaginile de alături și se poate vedea că arată foarte bine. Ecranul nu e unul mic, ci unul mediu de 15,6 inci, iar rezoluția lui e de tip HD+ – 1366 pe 768 pixeli. Aceste caracteristici vă vor face mândru că aveți un astfel de laptop și de aceea o să puteți ieși cu el într-un local, iar dacă nu atunci vă puteți bucura de el acasă.

Așa arată
De aproape

Specificaţii tehnice

M5-581TG vine cu un procesor i5 care are voltaj scăzut și de aceea bateria ține undeva la maxim 8 ore chiar dacă are 6 celule. Acest procesor e un i5 3317U model Ivy Bridge, iar placa video e una cu memorie dedicată pe 128 biți. Din această cauză jocurile vor merge mai mult decât decent. Alături se poate vedea cum merg jocurile și poate că la acest lucru are o mică contribuție și SSD-ul.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu sistem de operare preinstalat și în acest fel nu o să baterți prea mult capul cu driverele ori cu alte treburi stresante; are un preț bun având în vedere că are SSD și componente de ultimă generație; bateria ori autonomia ei e unul dintre principalele atuuri ale acestui laptop și o să puteți naviga foarte mult pe internet fără a vă face griji că e gata bateria în curând.
Contra: nu e chiar un minus, dar nu strica dacă venea cu i7… așa de fiță.

Concluzie

Acest Acer Aspire M5 581TG e un notebook pentru persoanele care se respectă deoarece are o tastatură ergonomică și mai mult de atât e foarte performant. Dacă vreți să vă faceți o părere despre cum arată atunci cred că preview-ul de alături e unul destul de bun și ar trebui urmărit atent.

Te-ar mai putea interesa