Acer M5-481TG-53316G52Mass

Spre deosebire de Asus S56CA-XX019D, acest Acer M5-481TG-53316G52Mass are placă video cu memorie dedicată și asta îl face ok și la gaming. Adevărul e că are un preț superior, dar asta e și datorită faptului că vine cu Windows. Astfel, acest model poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un ultrabook cu i5-3317U, 6GB RAM, SSD, Windows și unitate optică (nu știu dacă unitatea o să vă ajute la ceva… poate la vizionarea filmelor de pe DVD).

Poze

Acer Aspire M5-481TG e un laptop gri care arată bine având un ecran măricel de 14 inci. Rezoluția ecranului nu e de tip Full HD, ci doar HD+ ceea ce e suficient pentru vizionarea filmelor HD. Greutatea acestui laptop e foarte mică (de sub două kilograme), iar bateria are doar 3 celule, însă ține undeva la maxim 8 ore. Deci, în termeni de autonomie, acest gadget poate fi comparat cu o tabletă deoarece la tablete bateria ține undeva la 8-10 ore.

Așa arată
De aproape

Specificaţii tehnice

Acer Aspire M5-481TG-53316G52Mass e un model foarte bun care vine cu procesor i5, mulți RAMi (nu se mai poate face upgrade la memoria RAM), hardul e foarte încăpător, iar place video e foarte capabilă. Astfel, dacă sunteți pasionați de jocuri o să puteți folosi acest notebook la așa ceva deoarece are GPU GT 640M care are un bus al memoriei pe 128 de biți. Vine cu SSD de 20 de giga care vă va ajuta la accelerarea sarcinilor, adică timpi de răspuns mai mici.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; în această perioadă beneficiază de o reducere; vine cu sistem de operare ceea ce înseamnă că nu mai aveți griji cu instalarea lui ori a driverelor aferente; procesorul e unul foarte capabil; autonomia e una crescută și asta o să vă ajute foarte mult deoarece bateria ține 8 ore; nu doar imaginea e de foarte bună calitate, ci și sunetul.
Contra: nu are tastatură numerică și nici ecran Full HD.

Concluzie

Dacă vă interesează un ultrabook care să arate bine și să fie performant vă recomand acest laptop. E un laptop util atât pentru gameri cât și pentru oameni de afaceri deoarece are cip grafic puternic și o mulțime de porturi utile. Din preview-ul de alături vă puteți face o oare care părere despre cum arată.

Lasă un comentariu