Acer K272HUL, monitor Quad HD (Retina)

Acer K272HUL (K272HULbmiidp) e un monitor reușit deoarece are panou similar cu IPS – AHVA, rezoluție interesantă pentru un model cu aspect 16 pe 9 – Quad HD, difuzoare integrate și un design elegant. E vorba de o generație nouă și mi-aș dori astfel de caracteristici sau caracteristici similare pe oricare alt model nou. Rezoluția sa e una peste FullHD, e denumită și Retina care o găseam doar la modelele foarte scumpe. Chiar dacă nu sunt filme la o astfel de rezoluție, e bine să aveți o imagine ceva mia detaliată. Poate fi util și pentru cei care proiectează sau editează diverse. Diagonala sa e foarte mare și e evidentă din numele său – 27 inci.

Prețul său mi se pare foarte bun și păcat că nu există alternative. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala sa e de 27 inci și poate fi observată ușor din numele său. Chiar dacă e un LED panoul e ceva mai deosebit decât cel clasic, e un AHVA adică cresc unghiurile de vizibilitate. Are caracteristici tehnice ca: timp de răspuns de 6 ms, rezoluție de 2560 cu 1440 pixeli, contrast dinamic mare, iluminare de 350 cd/mp etc.

Ca și facilități are difuzoare incorporate de 2 W și montare VESA. Deci puteți să-l puteți pe perete pentru a economisi spațiu pe birou, dar e nevoie de un kit special – VESA 100 mm. Difuzoarele externe sunt mai bune în special dacă sunt însoțite și de un subwoofer,

Pe partea de conectori are DVI, două HDMIuri, DisplayPort, ieșire DisplayPort și cam atât. Deci nu are VGA dar cine ar folosi un astfel de port la un așa monitor? Prin VGA, imaginea e limitată la HD dacă nu ați știut.

Plusuri: are multe tipuri de intrări video, imagine clară, ideal pentru vizionat filme/gaming, consum mic, ecran mare și e fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer K272HULbmiidp nu e cel mai ieftin monitor de 27 inci, dar nu e cel mai scump și trebuie să ținem cont de rezoluția Retina. E denumită și Quad HD (adică e cât patru imagini 720p). Nu e cel mai bun monitor de gaming, dar poate fi la fel de bun ca unul. Cel de gaming (profesioniste) aduc și tehnologii avansate care vă pot ajuta atunci când stați multe ore în fața sa sau cât vă jucați jocuri.

Te-ar mai putea interesa