Acer K272HLbd, monitor VA de 27 inci

Monitoarele LED sunt foarte populare și sunt de mai multe feluri… defapt există și cu panou diferit – IPS, VA etc. Cele cu IPS sunt cele mai bune dar nici cele cu VA nu sunt de lepădat. Acer K272HLbd e o alegere bună pentru cei care vor să facă o alegere inspirată și vor să vizioneze filme la calitate superioară. La unele monitoare imaginea e prea mică (cum e la cele de 18 si 21 de inci), însă acest lucru nu e valabil și în cazul acestui model de 27 inci.
Arată bine atât din față cât și din lateral, iar dacă nu vă place standul, puteți opta să-l montați pe perete. Nu e singurul monitor din generația nouă, există variante cu ecran mai mic și char și cu panou diferit. Nu sunt multe motive pentru care nu ați alege acest model.

Dacă-l doriți pentru actualul PC, e perfect însă e nevoie de o intrare DVI deoarece ieșire VGA nu oferă o calitate video așa de bună (când vine vorba de conținut 1080p). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul
Modelul

Display-ul său LED e unul decent deoarece are următoarele caracteristici: diagonală de 27 inci, rezoluție 1080p, iluminare 300 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, refresh decent, timp de răspuns de 6 ms. Deci, caracteristicile de imagine sunt bune și nu cred că are loc de mai bine. Un timp de răspuns de 2 ms nu cred că ar îmbunătății cu mult calitatea imaginii.

Facilitățile oferite sunt puține, adică are doar montare pe perete de tip VESA 100. Porturile DVI și VGA sunt utile, dar nu toate dispozitivele au DVI. Deci o intrare HDMI putea fi utilă în special dacă aveți o consolă pentru jocuri ori un desktop cu ieșire HDMI (placa video dedicată poate oferi multe ieșiri video, deci o puteți schimba dacă nu are cele corespuzătoare). Consumul e destul de mic, în special dacă setați o luminozitate scăzută.

Plusuri: caracteristicile de imagine, arată bine, e accesibil având în vedere diagonala, fiabil și ușor de folosit.
Minusuri: nu are HDMI.

Acer K272HLbd e o alegere bună pentru cei care au un buget mai mare și nu știu ce monitor să aleagă. Recomand monitoarele mai mari ca și cel de sus deoarece nu veți avea nevoie de altul o perioadă îndelungată. Deasemenea, spațiul de lucru crește și deci e bun pentru multitasking. Un monitor mare ocupă destul spațiu pe birou, însă cu un kit de montare pentru perete veți economisi spațiu.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Acer K272HLbd, monitor VA de 27 inci”

  1. Este un monitor perfect si ma gandesc sa-l cumpar de Paste insa ma tem ca pana atunci nu o sa mai fie in stoc.

Comentariile sunt închise.