Acer K24HLABID, monitor K2 24 inci

Monitorul Acer K2 a apărut de curând pe piață, iar acest Acer K24HLABID e unul care face pare din această serie. Vine cu un panel foarte calitativ cu unghiuri de vizibilitate comparative cu IPS, iar timpul de răspuns e de 2 milisecunde. Acest timp o să te ajute în special la jocuri deoarece știm cu toții că jocurile au nevoie de cât mai puține milisecunde.

Dacă e să ne luăm după preț atunci vedem că are un incredibil raport între preț și calitate. Asta e datorat în principal faptului că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus alături și o poză cu acest K24HLABID, iar la final e un preview.

Monitorul K2
Monitorul Acer K2

Caracteristicile interesante la modelul acesta sunt ecranul mare de 24 inci, numărul mare de porturi, calitatea imaginii și consumul mic de curent. O să-l poți utiliza fără probleme la jocuri întrucât are unghiuri de vizibilitate 176/170. Iar, dacă te preocupă fiabilitatea atunci trebuie știut că stă foarte bine la acest capitol pentru că are multe certificări și o garanție de 3 ani.

Apreciez la modelul acesta faptul că e un model nu prea scump, că a apărut de curând pe piață și că incorporează multiple lucruri utile. Vine cu trei porturi cum ar fi VGA, DVI și HDMI. VGA-ul fiind foarte utile pentru conectarea unui PC mai vechi. Nici nu ocupă prea mult spațiu deoarece are Vesa 100×100, acest lucru fiind util pentru punerea aparatului pe un perete.
Ca minus aș menționa lipsa panoului IPS și că nu are rezoluție 4K.

Așa mai de final pot să zic despre modelul acesta că e perfect pentru tine în cazul în care vrei un model cu o diagonală de 24 de inci și cu un timp de răspuns extrem de mic de două milisecunde. Lipsa boxelor și a tunerului TV nu sunt niște probleme deoarece până la urmă e un monitor, iar în ziua de azi lumea nu se mai uită prea mult posturi TV.
Alături e și un clip oficial de prezentare al lui K2.

Te-ar mai putea interesa