Acer K222HQLbd, monitorul LED de 21.5 inci

Acest monitor Acer K222HQLbd e un LED de 21.5 inci dar există și de 18 și 19 inci din aceeași serie. Bineînțeles, prețurile sunt mai atractive pentru modelele mai mici, dar și consumul de energie e mai mic. Poate fi conectat aproape la orice deoarece are VGA și DVI. Un port HDMI putea fi mai util deoarece există laptopuri, console sau desktopuri performante care au doar ieșire HDMI. Nu e vorba de un model foarte mare, iar dacă vă interesează unul de 24 sau 27 inci, trebuie să alegeți o altfel de serie. Acer oferă multe alternative deoarece are experiență în acest domeniu și nu veți regreta alegerea făcută.

Prețurile sunt atractive ca la oricare alt aparat de la acest brand și nu prea există concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul
Modelul

O diagonală de 21.5 inci aduce după sine și o imagine 1080p, doar diagonalele mai mici au o rezoluție inferioară. Tehnologia LED e prezentă cam pe toate modelele deoarece oferă avantaje. Timpul de răspuns de 5 ms e standard cam pe toate și datorită lui nu veți mai observa imagini blurate. Aspectul wide sau ultra wide e bun pentru multitasking și astfel nu mai e nevoie de două monitoare. Un contrast dinamic de 10 milioane la 1 poate îmbunătății imaginea deoarece o face mai clară chiar și când luminozitatea e mai mică.

Unghiurile de vizibilitate nu sunt la fel de mari ca și la cele cu panou IPS sau VA. Nu e dotat cu boxe integrate sau tuner TV, dar modelele cu acele dotări sunt mult mai scumpe. Cu un kit VESA 100 poate fi pus pe perete și astfel se poate economisi spațiu pe birou. Are doar 2 tipuri de porturi: VGA și DVI.

Plusuri: are caracteristici tehnice bune, design plăcut, intrare DVI, consum mic și există alternative mai accesibile.
Minusuri: nu are HDMI.

Acer K222HQLbd e o alegere nouă deoarece face parte dintr-o serie nouă și care poate fi următoarea voastră alegere. Nu trebuie să alegeți neapărat acest model deoarece există diverse opțiuni și un ecran mai mare e mai bun pentru vizionarea de filme sau chiar și jocuri. Dacă nu aveți un desktop și urmează să alegeți unul, puteți opta pentru unul de la Serioux și cu placă video dedicată (dacă aveți de gând să vă jucați jocuri) sau fără  deoarece puteți o puteți lua ulterior.

Te-ar mai putea interesa