Acer K202HQLb, monitor LED de 19.5 inci

Acer K202HQLb e o alegere mai mică pentru cei care nu vor o imagine decentă și rezoluție HD+. Un monitor LED ca și acesta poate fi conectat la orice desktop ori laptop deoarece are VGA. Nu are HDMI ori DVI, dar nici nu are nevoie de astfel de porturi deoarece imaginea nu e una foarte detaliată. Există monitoare cu imagine 1080p și doar port VGA, acelea sunt numai bune pentru userii de tip office. Nu e nevoie de performanțe prea mari dacă vreți unul doar navigare web ori programe. Pot fi destul de bune pentru cei care nu au pretenții mari și vor un monitor pentru un desktop office.

Prețul e foarte bun din punctul meu de vedere și designul e elegant ca și la restul modelelor noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul
Modelul

Diagonala sa de 19.5 inci e satisfăcătoare pentru cei care caută o imagine puțin peste HD. Tehnologia de iluminare e LED și panoul e cel clasic dar nu foarte performant deoarece unghiurile de vizibilitate sunt de 110/85 grade. Am văzut unghiuri de vizibilitate și mai mici dar nu le veți observa dacă de exemplu, vreți doar să navigați pe web ori folosiți programe office.

Doar în filme veți observa unghiurile de vizibilitate mai mici, dar puteți ajusta ecranul după preferințe. Timpul de răspuns e de 5 ms deci e acceptabil și putea fi standard având în vedere că e nevoie de el. Unele au un timp de răspuns mai mic, dar diferențele nu sunt prea evidente.

Aspectul e lat de aceea și rezoluția de 900p. Contrastul dinamic e de 10 milioane la 1, luminozitate de 200 cd/mp, refresh bun, unghiuri decente după cum ziceam și mai sus. Pe partea de facilități are doar montare VESA, iar boxele integrate sunt bune doar pentru cei care nu ascultă muzică deoarece calitatea audio nu e comparabilă cu cea oferită de boxele externe.

Plusuri: contrast dinamic mare, montare VESA, timp de răspuns bun, design plăcut, ușor și fiabil.
Minusuri: unghiurile de vizibilitate nu sunt prea mari.

Acer K202HQLb e o alegere bună pentru cei care nu au un desktop foarte performant dar vreau unul cu imagine clară, consum mic și specificații decente. Cu siguranță poate înlocui vechiul monitor dar acesta nu e unul premium. Dacă aveți pretenții mai mari și nu vă permiteți unul, puteți opta pentru rate fixe.

Te-ar mai putea interesa