Acer Iconia W510-27602G06ass, tabletă cu Windows

Acer Iconia W510-27602G06ass e o tabletă nu chiar accesibilă având în vedere că are Windows. Spun asta deoarece cele cu Android sunt mai ieftine. Din păcate nu vine cu stație de andocare (tastatură fizică) care îmbunătățește funcționalitatea tabletei. Oricum e o tabletă și o veți folosi ca una, iar dacă vreți să folosiți ambele mâini, un stand e perfect. Designul e unul reușit având în vedere că e destul de unic, materialele sunt de o bună calitate și are diverse porturi. Pot spune că poate fi la fel de utilă precum un laptop datorită sistemului preinstalat.

Prețul e unul atractiv deoarece nu vine cu acea tastatură și nu are nici 3G. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul acestei tablete e un Intel Z2760 de 1.8GHz cu placă video Intel. E perfect atât pentru aplicații cât și pentru jocuri. Puteți să o folosiți pentru diverse sarcini deoarece nu e Android ci Windows 8. Ultima versiune de Windows aduce câteva îmbunătățiri dar care nu sunt cu mult mai diferite.

Un ecran de 10 inci FullHD cu panou IPS e perfect pentru orice tip de utilizator. Memoria RAM e una de 2GB care e perfectă pentru multitasking, aplicații și navigare web. Dacă vi se pare cam greu să folosiți touchscreen în unele aplicații, puteți folosi un mouse wireless deoarece tableta are bluetooth.

Spațiul de stocare de 64GB și se poate folosi un serviciu online de stocare a datelor. Dotările acestei tablete sunt multe și variate: difuzoare stereo, cameră web, slot pentru card, cameră principală, bluetooth, baterie de 2 celule și WiFi. Nu are 3G dar prin WiFi viteza de transfer a datelor e mult mai mare. Alte caracteristici ar fi: giroscopul, busola digitală, senzorul G, senzor ambiental, NFC, microfon etc. Această versiune e cea cu spate argintiu dar mai sunt și altele. Windows 8 și 8.1 sunt singurele alternative la Android, dar sper că pe viitor vor fi și altele.

Plusuri: autonomie mare, Windows 8, port HDMI, NFC, spațiu de stocare generos, ecran IPS cu rezoluție mare etc.
Minusuri: nu are inclusă acea tastatură.

Chiar dacă vise pare cam banală configurația ori vreți ceva mai ieftin, există suficiente alternative. Acer Iconia W510-27602G06ass e unul dintre multe modele W510 iar acesta ceva mai ieftin decât altele. Un video review al acestei serii e prezentat mai jos și se poate observa cât de bine arată.

Te-ar mai putea interesa