Acer Iconia Tab A510

Tableta Acer Iconia Tab A510 vine să înlocuiască modelul Acer A500 sau Acer Iconia Tab A500 cum mai e numit și vine la un preț fără concurență, dar și cu multă tehnologie actuală. Acer A510 Iconia Tab are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și vine cu procesor Tegra 3, 1GB memorie RAM, memorie internă de 32GB și Android 4 ICS. Are o fiabilitate bună și acest lucru e datorat construcției, da și posibilității extinderii garanției.

Poze

Se poate observa că A510 are un design foarte reușit și e de culoare neagră, însă s-ar putea ca pe viitor să fie vândută și o variantă pe alb. Ecranul e unul mare de 10.1 inci și are o rezoluție optimă vizionării filmelor HD deoarece ecranul e HD cu o rezoluție perfectă de 1280 pe 800 pixeli.

Din față
Capacul

Specificaţii tehnice

Detaliile tehnice sunt la zi deoarece vine cu procesor Tegra 3 de la Nvidia, mai exact cu un procesor nVidia Tegra 30S Quad Core și un giga de memorie RAM. Pe partea de porturi are USB, HDMI, wi-fi și altele. Din păcate nu are 3G, însă cred că acest lucru se poate rezolva cu un adaptor 3G pe USB și un cablu adaptor de la USB la microUSB type B.
Pentru a vă face o părere despre cum arată jocurile pentru Tegra 3 vă recomand clipul de alături care ne arată că jocurile au evoluat foarte mult pe segmentul de mobile.

Păreri pro şi contra

Pro: are rezoluție HD și un ecran mare ceea ce înseamnă că jocurile vor merge impecabil, iar filmele se vor vedea la calitate maximă; prețul nu mi se pare deloc mare; vine cu cel mai nou sistem de operare de la Android – ICS sau Android 4; bateria íne undeva la maxim 15 ore, iar acesta e unul din punctele forte ale tabletului, pe lângă procesor ci cip grafic.
Contra: nu are 3G, iar greutatea sa e de puțin sub 700 grame ceea ce e cam mult în opinia mea.

Concluzie

Dacă ești în căutarea uni tablete actuale care să fie dotată cu funcții utile atunci îți recomand modelul de față. Eu sunt fan al telefoanelor mobile, însă pe un ecra de 4 inci nu se văd jocurile ori filmele la fel de bine ca pe acesta de 10 inci. Pentru a vedea cât de subțire e și care sunt porturile cu aproximație am postat clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa