Acer Iconia B1-710-83171G00NR, tabletă 7″

Acer Iconia B1-710-83171G00NR e o tabletă bună pentru aproape orice, dar nu e una de tip High-end cum e a doua generație Nexus 7 de la Asus. Aceasta e varianta pe roșu dar sunt și alte culori, dar prefer pe negru arată mai bine (spatele negru se potrivește perfect cu fața neagră lucioasă). Poate fi una dintre cele mai portabile soluții de pe piață deoarece nu există tablete cu ecran mai mic. Chiar dacă există smartphone-uri, o tabletă e mult mai ieftină în special dacă are doar WiFi (adică fără 3G).

E disponibilă în diverse culori dar acest aspect nu afectează prețul tabletei deoarece configurația e aceeași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe albastru
Pe albastru

Procesorul Dual Core de 1.2 GHz e unul performant și nu cred că e nevoie de unul mai bun având în vedere restul configurațiilor și caracteristicilor sale. Ecranul nu e unul HD dar rezoluția ei e ok chiar și pentru a citi – 1024 cu 600 pixeli. Procesorul grafic e unul bun pentru a juca jocuri 3D dar pentru cele 2D nu aveți nevoie de configurații performante.

Cu 1 GB de RAM și 8GB spațiu de stocare, nu veți avea nevoie de mai mult (în cazul în care nu ați mai avut o tabletă). Bineînțeles spațiul utilizabil e mai mic, iar aici un card de memorie ar fi decent (unul cu capacitate de 8GB ar fi suficient). Dotările multimedia sunt următoarele: cameră web, slot pentru card, bluetooth și WiFi, Deci nu are HDMI care ar fi fost util doar pentru conectarea unui televizor ori monitor FullHD.

Autonomia sa poate fi comparată cu cea a unui laptop – 3.5 ore în mod economic. NU e o autonomie prea grozavă având în vedere ce fel de gadget e, iar alternative cu baterii mai bune sunt destule. Android 4.1 Jelly Bean e o versiune nu chiar nouă dar care e la fel de performantă ca și ultimele.

Plusuri: are un spațiu de stocare generos, bluetooth (conectarea de periferice wireless), 1GB RAM, accesibilă și fiabilă.
Minusuri: autonomia nu e așa de mare.

Când alegeți o tabletă e bine să țineți cont și de fiabilitatea, deoarece acesta nu e un punct forte al tabletelor. Acer Iconia B1-710-83171G00NR e o variantă colorată dar și cea pe negru e o alternativă cu caracteristici similare. Jos e un clip care vă poate ajuta să vă faceți o idee despre această tabletă:

Te-ar mai putea interesa