Acer Iconia A3-A10-81251G01N, tabletă performantă de 10 inci

Acer Iconia A3-A10-81251G01N e o tabletă nouă chiar dacă nu are cel mai nou Android. Arată bine, spatele e alb, comparativ cu fața care e neagră și lucioasă. Configurația acestei tablete tinde spre cea a unei tablete de tip High-End, deci se putea și mai bine. Trebuie să știți că Androidul nu necesită prea multe resurse, de aceea rulează perfect și pe tablete mai ieftine. E una dintre cele mai bune alegeri deoarece e și mai fiabilă decât cele de la branduri precum Serioux. Tableta de 10 inci e perfectă pentru a înlocui chiar și un laptop dacă conectați o tastatură wireless (tableta are bluetooth).

Ca și alternative în același buget, sunt tabletele cu ecrane similare – 10 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Quad Core de 1.2 GHz e excelent pentru cei care joacă jocuri ori care vor fluiditate. Ecranul de 10 inci e perfect pentru oricine și nu e unul 1080p, ci doar 800p. Claritatea e un punct forte deoarece are panou IPS iar imaginea e detaliată. Apreciez că are o memorie RAM de 1GB și spațiu intern de 16GB.

La capitolul multimedia are: difuzoare stereo, cameră web, cameră principală de 5MP, slot pentru card, bluetooth, HDMI etc. Are destul de multe dotări pentru o tabletă și e normal să fie așa deoarece dorește să înlocuiască un laptop. E mult mai portabil decât un laptop, iar dacă vreți o mai bună funcționalitate, e poate conecta o tastatură. Bateria de 3450 mAh are o autonomie de maxim 9 ore care e mult peste medie. Are porturile uzuale, doar că HDMI-ul vă permite să conectați un TV la acest gadget.

Are chiar și GPS, deci nu mai e nevoie de un sistem de navigație ci doar de un suport pentru această tabletă (pentru mașină). Versiunea de Android e 4.2 Jelly Bean și va primi cu siguranță și niște upgrade-uri.

Plusuri: ecran IPS HD, procesor cu 4 nuclee, design plăcut, suficientă memorie, autonomie mare, 3G prin modem extern și bluetooth.
Minusuri: camera frontală putea fi mai bună.

Acer Iconia A3-A10-81251G01N e recomandarea mea în acest preț și alternative pot să vină și de la alte branduri doar că aceasta oferă mai multe caracteristici speciale pentru acest buget. Jos am pus un clip cu această tabletă și e ca și cea de sus. Există diverse variante, culori și configurații, dar cea de sus mi se pare una foarte bună.

Te-ar mai putea interesa