Acer Iconia A1-810-81251G01NW, tabletă performantă

Acer Iconia A1-810-81251G01NW e o tabletă de 7.9 inci și spre deosebire de alte modele în acest buget, acesta arată mai bine, materialele sunt de bună calitate iar autonomia e mare. Astfel de tablete sunt potrivite ca și dimensiune pentru a fi folosite doar cu o mână iar cu cealaltă mână o puteți ține. Nu vă oprește nimeni să luați un stand pentru ea, iar dacă aveți problemă găsind unul, există standuri portabile care sunt compatibile cu toate tabletele. Are chiar și HDMI, pentru a putea conecta un televizor sau monitor cu aceeași tip de intrare. Bineînțeles e nevoie de un cablu corespunzător, iar bateria nu va fi reîncărcată în timpul conectării (cum e la MHL).

Alternative sunt multe având în vedere că sunt mulți producători cu experiență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul e destul de important însă noile tablete au cel puțin Dual Core. Acesta are un Quad Core de  1.2 GHz și nu cred că mai are sens să vă spun și ce model, deoarece sistemul și aplicațiile vor rula fluent. Ecranul e potrivit ca dimensiuni, iar panou e IPS pentru a vă bucura de unghiurile de vizibilitate. Rezoluție e HD și nu aveți nevoie de una mai bună.

Celelalte componente hardware sunt: 1 GB memorie RAM și 16 GB memorie internă. Bineînțeles memoria utilizabilă e mai mică deoarece sistemul necesită și el o parte din ea pentru a rula. Ca și dotări trebuie să menționez că nu duce lipsă de nimic: difuzor, slot pentru card, 2 camere, WiFi, bluetooth, ieșire audio, microfon, GPS și senzor G. Nu are 3G dar acest minus poate fi rezolvat cu un telefon care are funcția WiFi hotspot.

Sistemul de operare e la o versiune bună deoarece e un Jelly Bean – Android 4.2. Există versiuni și mai noi dar nu veți observa mari diferențe.

Plusuri: până la 7 ore de redare video (e și mai bună dacă navigați doar pe web), are bluetooth, procesor Quad Core, destul spațiu intern
Minusuri: are o cameră web cam mică.

Acer Iconia A1-810-81251G01NW e o variantă pe alb și această aspect e evident și din numele său (are „W” de la white la final). Cam toate tabletele au partea din față neagră cu finisaj lucios și doar spatele e mat. E mai bine așa deoarece oferă un grip mai bun iar dacă nu v-ați convins că aceasta e tableta potrivită, atunci vă recomand să vizionați clipul de jos.

Te-ar mai putea interesa