Acer Iconia A1-810-81251G01ND, tabletă de 7.9 inci

Acer Iconia A1-810-81251G01ND e una dintre cele mai ieftine tablete de la acest brand și care vine cu Android. Poate că nu are cele mai bune caracteristici, dar cu siguranță pare a fi o alegere bună. Se poate vedea că ecranul are formă diferită – 4 pe 3 în loc de 16 pe 9. Așa e mai ușor de ținut în mână și conținutul web pare a fi mai vizibil (încape mai mult conținut). Tableta poate fi ținută într-o singură mână de un adult datorită dimensiunilor dar nu vă oprește nimeni să vă luați un stand pentru ea

Nu e o tabletă scumpă de aceea o și recomand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său e unul MTK8125T de 1 GHz și chiar dacă are o frecvență mică, are 4 nuclee. Procesoarele Quad Core sunt ideale pentru jocuri și are și o placă video corespunzătoare. Ecranul de 7.9 inci e unul 768p și e destul de bun și pentru că panoul e de tip IPS. Deci unghiurile de vizibilitate sunt ceva mai mari decât la alte ecrane.

Cu 1 GB de RAM puteți instala multe aplicații și va mai rămâne suficientă memorie și pentru sistem. Memoria internă nu e chiar 16GB, deoarece sistemul de operare se află pe aceeași memorie. Puteți introduce un card de memorie pentru extinderea spațiului intern. Dotările tabletelor sunt aceleași: cameră web, difuzor, cameră web, cameră principală de 5MP, bluetooth și WiFi. Unele tablete oferă chiar și 3G, dar nu vă veți putea conecta la web dacă nu aveți o cartelă SIM. Autonomia maximă e de 7 ore și nu e aceeași când vizionați filme ori încercați un joc.

Sistemul de operare e Android 4.2 Jelly Bean și nu cred că va primi vreun upgrade la o versiune mai nouă. E nevoie de specificații tehnice mai bune .

Plusuri: poate fi folosită cu ușurință, port HDMI, autonomie mare, spațiu de stocare de 16GB etc.
Minusuri: nu sunt.

Un gadget precum Acer Iconia A1-810-81251G01ND e alegerea corectă pentru cei care vor o tabletă bună la un preț atractiv. Jos am pus un clip cu o tabletă similară și care vă poate ajuta să vă faceți o idee despre acest model.

Te-ar mai putea interesa