Acer HN274HBbmiiid

Dacă doriți să vă schimbați actualul monitor cu unul special în special dacă sunteți un gamer înrăit sau vă plac filmele/serialele TV, recomandarea mea e un monitor LED 3D Acer HN274HBbmiiid (poate fi găsit și sub alte coduri). Acesta are toate caracteristicile necesare pentru a beneficia de un efect 3D perfect și o imagine foarte clară. Poate folosit fără probleme împreună cu un PC de gaming datorită porturilor HDMI. Acesta poate oferi acea experiență cinematografică care ați căutat-o. Are o diagonală de 27 inci, rezoluție Full HD, port DVI, boxe și altele. Din păcate acesta costă aproape cât un laptop sau PC performant. HN274HBbmiiid are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Așa arată monitorul

Specificații tehnice

Display-ul său e unul de 27 inci cu timp de răspuns de 2 ms. Are ca și caracteristici speciale: un contrast dinamic de 100 milioane la 1, luminozitate de 300 cd/mp, unghiuri bune de vizibilitate și rată de refresh mare. Ca și facilități acesta oferă montare VESA, boxe de 2W fiecare dar nu și tuner TV. Era interesant dacă putea fi folosit ca și televizor în special că e destul de mare. Pe partea de conectori are trei HDMIuri, un DVI și un VGA. Alte caracteristici care cred că ar trebui să le menționez ar fi: consumul său de 45 W și ecranul LED 3D 120Hz. Deci nu veți întâmpina probleme atunci când optați pentru model 3D. E perfect dacă-l folosiți cu un desktop/laptop pentru vizionarea de filme Blu-Ray. Cu acesta puteți spune filmelor în format 3D deoarece placa video NVIDIA și monitorul vor face avea conversie de imagine dorită.

Acer HN274HBbmiiid e un model funcțional și performant care l-aș  recomanda oricui numai că nu oricine și l-ar putea permite.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ochelarii 3D sunt incluși, ideal pentru gaming 3D, diagonală foarte mare, poate fi montat pe perete, design elegant și are chiar și boxe incorporate.

Minusuri: are un preț cam piperat.

Concluzie

Acest monitor 3D Acer HN274HBbmiiid e unul dintre cele mai bune modele de pe piață dar nu și cel mai elegant. Însă dacă aveți nevoie de caracteristicile sale ș nu vă interesează cât de elegant e, puteți opta liniștit pentru acesta. Să sperăm că pe viitor se va mai ieftini sau poate o să vedea și modele mai mici de 24 de inci. Jos putem vedea o despachetare a sa și astfel vă puteți face o idee despre cum arată:

Te-ar mai putea interesa