Acer H276HL, monitor IPS de 27 inci

Monitorul Acer H276HL e un LED destul de reușit ținând cont de ce oferă și concurență. Mai există monitoare similare cu acesta și care merită încercate în special dacă nu aveți un buget mare. Dacă vă veți folosit doar de portul HDMI, atunci puteți lua monitor doar cu HDMI (portul VGA e standard). Designul sugerează că e vorba de un monitor multimedia și nu unul business. La cele business suportul dar și rama ecranului sunt ceva mai groase și robuste. E vorba de seria H6 iar la final e o prezentare cu cel de 23 inci.

Prețul său mi se pare mai mult decât bun și nu sunt multe modele ca acesta. Cu alte cuvinte, raportul dotări/preț e bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala sa de 27 de inci e generoasă și oferă următoarele: timp de răspuns de 5 ms, iluminare de 250 cd/mp, tehnologie LED, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, contrast dinamic mare – 10 milioane la 1. Unghiurile de vizibilitate mari se datorează panoului IPS și astfel imaginea e clară din orice unghi ați privi-o. Sunt multe monitoare care oferă boxe dar ele sunt utile doar pentru uz office deoarece cele externe sunt mai puternice și pot oferi chiar și bass (depinde de opțiunea voastră).

Ca și intrări are următoarele: un HDMI, un VGA și un DVI. Greutatea sa e una destul de redusă – 6.8 kg, iar consumul de 29 W nu cred că ar fi un minus ținând cont că e cel maxim (dacă alegeți o luminozitate mare). Dimensiunile sale sunt generoase dar îl puteți pune pe perete pentru economisirea spațiului pe birou. Îl recomand alături de un desktop multimedia sau chiar de gaming deoarece nu e un monitor oarecare.

Plusuri: are panou IPS, multe porturi video, arată bine, bun pentru gaming/office etc.
Minusuri: nu sunt.

Acer H276HL poate fi următoarea voastră alegere dacă nu vă doriți o imagine mai detaliată, un port video diferit sau pivot. Jos e un clip cu un model similar dar ceva mai mic. Când am precizat „similar” m-am referit la design, specificații (nu) .

Te-ar mai putea interesa