Acer H236HLBMID, monitor cu ZeroFrame

Acer H236HLBMID e unul din noua generație de monitoare LED de la acest producător și nu e unul clasic ci unul cu panou IPS, MHL și multe intrări video. Îl recomand oricui având în vedere raportu funcționalitate/preț. Diagonala se adresează oricui adică indiferent că sunteți un utilizator obișnuit ori unul pasionat de partea multimedia, un spațiu de lucru mare ori o imagine detaliată e bine venită. E normal să aibă rezoluție 1080p la o diagonală de 23 de inci. Designul e simplu și plăcut ca la varianta de 22 inci. Acel model poate fi considerat o alternativă mai ieftină la acesta. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Are caracteristici ZeroFrame care sugerează că marginile ecranului sunt înguste – 2.2 mm. Dar și din lateral se observă că e foarte subțire.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul e un model cu iluminare LED și panou IPS. Rezoluția FullHD e una destul de bună indiferent că sunteți pasionat de jocuri ori de aplicații de editare/proiectare. Unghiurile de vizibilitate oferite de panoul IPS se observă ușor dacă aveți un monitor LED obișnuit alături de el. Caracteristicile de imagine care merită menționate sunt: timpul de răspuns de 5 ms, contrastul dinamic de 100 milioane la 1, aspect lat și luminozitate de 250 cd/mp.

Boxele integrate sunt destul de utile pentru un utilizator obișnuit dar pentru cei pasionați de muzică vă recomand un sistem audio mai performant. Porturile video sunt multe: HDMI, VGA și DVI. Deci indiferent ce ieșire videoa re PC-ul vostru, monitorul vine cu cele mai uzuale porturi. Pe partea de design nu ma ce să-i reproșez, piciorul e unul clasic fără pivot sau alte dotări speciale.

Funcția MHL e o puteți folosi pentru a viziona conținut media de pe smartphone, însă nu toate smartphone-urile au această funcție. Când îl conectați la monitor prin USB, telefonul se va încărca fără probleme. Consumul maxim al acestui model e de numai 26 W și care ține de luminozitatea setată.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: numărul mare și diversificat de porturi, funcția MHL, consum mic de energie, imagine clară din orice unghi l-ați privi, boxe integrate și designul.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

Acest Acer H236HLBMID e o alegere bună chiar dacă îl vreți pentru acasă deoarece timpul de răspuns e bun în caz că vreți să vizionați un film sau să jucați un joc. Spațiul de lucru e bun, iar unghiurile de vizibilitate vor fi de folos chiar dacă nu aveți mari pretenții.

Te-ar mai putea interesa