Acer H226HQLBMID, monitor IPS ZeroFrame

Pe piață o să găsiți multe monitoare IPS, dar prea puține de tipul ZeroFrame cum e acest Acer H226HQLBMID. Caracteristica amintită anterior presupune că rama aproape că nu e vizibilă deoarece are 2.2 mm, lucru care contribuie la o experiență vizuală mai bună.
Perifericul de față vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mai mic decât la alte magazine, având ecran cu panou IPS, rezoluție Full HD, multiple porturi și un consum mic de curent.

Aspect

Se poate vedea că arată foarte bine, având un aspect al imaginii de 16 pe 9. Despre dimensiuni ar trebuie spus că nu sunt deloc mari, iar asta în principal datorită diagonalei de 21.5 inci care face ca greutatea să fie de circa 3 kilograme.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Modelul H226HQLBMID are un ecran de circa 54 centimetri care e numai bun pentru vizionat filme, iar datorită boxelor integrate nu o să trebuiască niște boxe dedicate.
Panoul de tip IPS garantează cele mai bune unghiuri de vizibilitate indiferent din ce parte te-ai uita la monitor și din acestă cauză e foarte bun la filme, dar și jocuri. Venind cu o multitudine de porturi cum ar fi HDMI, DVI, MHL și VGA o să puteți conecta foarte multe tipuri de dispozitive așa încât să vedeți ce doriți de pe ele.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; consumul de curent e unul bun, iar asta înseamnă că e un model prietenos cu mediul înconjurător… foarte bun pentru cei mai verzi; panoul sau panelul e unul de tip IPS care garantează cele mai bune unghiuri de vizibilitate; e realizat din materiale prietenoase cu mediul înconjurător, iar ecranul nu are mercur, deci e mercury free.
Contra: nu are tuner TV.

Concluzie

Monitorul de față e unul foarte bun, iar dacă ecranul ți se pare cam mic atunci îți recomand Acer H236HLBMID care are un ecran ceva mai mare decât modelul de față. Despre aceste monitoare trebuie spus că nu sunt deloc greu de utilizat deoarece sunt plug and play, deci la conectezi și merg.

Te-ar mai putea interesa