Acer GN276HLBID, monitor gaming cu 1 ms și 144Hz

Monitorul Acer GN276HLBID e creat pentru pasionații de jocuri dar și pentru cei care joacă jocuri din când în când. Atunci când vreți să jucați jocuri fără imagine blurată, e foarte important să aveți un timp de răspuns de 1 ms și refresh cât mai mare. Bineînțeles, acesta are un refresh decent – 144 Hz, care e cel mai bun de pe piață la ora actuală. Costă dublu față de un monitor monitor clasic cu diagonală de 27 inci, dar nu poate fi comparat cu unul clasic. Designul sugerează că e un model mai deosebit (stativ de masă cu portocaliu).

Sunt destul de multe monitoare de gaming care le puteți găsi în acest buget, dar aceasta oferă cele mai bune specificații în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diagonala sa e una destul de generoasă și nu e nevoie de o rezoluție 4K cât timp nu sunt multe desktopuri care pot reda jocuri la rezoluție 4K. Jocurile actuale au cerințe destul de ridicate pentru ca un desktop să-l poată rula la detalii maxime și rezoluție atât de ridicată. Specificațiile tehnice ale acestui monitor sunt foarte bune și nu am ce să-i reproșez.

Pachetul nu e cel mai interesant de pe piață deoarece nu vine cu cablu HDMI, dar are cel DVI. Depinde și ce fel de placă video aveți, pentru că fie care placă oferă alte ieșiri video, însă cam toate au HDMI dacă discutăm de modele performante. Consumul monitorului e destul de mic pentru cât de mare este.

Păreri pro și contra

E mult peste un televizor din același buget și merită să-l folosiți chiar și cu o consolă de jocuri. Un televizor nu poate oferi caracteristicile acestui monitor și nici tehnologiile incorporate.

Acer GN276HLBID poate fi folosit fără probleme cu o configurație NVIDIA, în special că e compatibil cu NVIDIA 3D Light Boost. Dacă vă jucați shootere dar și alte jocuri de acțiune, e nevoie de un timp de răspuns foarte mic, dar nici refresh-ul nu trebuie ignorat. Chiar și filmele sunt mult mai clare dacă sunt la calitate 1080p.

Te-ar mai putea interesa