Acer GD245HQABID

Monitoarele 3D au devenit foarte populare, iar monitorul LCD 3D Acer GD245HQABID e unul de 23,6 inci care se descurcă de minune atât la afișarea unor imagini de foarte bună calitate cât și la partea de conectivitate. Nu vine cu facilități cum ar fi tuner TV sau difuzoare, dar vine cu posibilitatea a fi montat pe perete. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu cred că poți achiziționa un alt model de 3D la fel de bun.

Poze

Dacă te interesează acest GD245HQABID atunci așa arată și se poate vedea că e negru. Există și un model foarte asemănător, dar cu picior portocaliu, dar acela e alt model. Ecranul de 23,6 e unul mare. Nu e tocmai un model al anului 2012, deoarece e din 2011, însă arată foarte bine având un design futuristic.

Cutia
Monitorul

Specificaţii tehnice

Se poate spune despre ET.UG5HE.A07 că e foarte bun și despre conținutul pachetului ar trebui spus că e destul de complex, în sensul că are și ochelari 3D incluși în pachet. Greutatea sa e de undeva la 5 kilograme și asta e o greutate destul de normală, iar având 120 herți o să aveți parte de o imagine foarte clară și fără laguri/sacadări.

Păreri pro şi contra

Pro: are multiple porturi printre care se numără HDMI și DVI; ecranul e unul mare; poate fi montat pe perete deoarece are suport VESA; are numeroase certificate și e conform standardelor CE; fiind wide e ideal pentru filme 720p sau 1080p; având două milisecunde pe post de timp de răspuns se poate spune că e bun și la jocuri; deoarece are VGA o să puteți conecta chiar și un laptop pentru a vedea filme la o calitate superioară.
Contra: nu e LED, dar chiar și așa nu consumă prea mult curent deoarece are un consum de undeva la maxim 40W.

Concluzie

Fără discuție acest periferic e unul foarte bun și nu costă deloc mult deoarece nu prea am văzut astfel de monitoare cu capabilități 3D care să coste la fel de puțin ca acesta. Dacă vă interesează acest monitor atunci ar fi de recomandat să vizionați clipul de alături pentru a vă face o impresie despre ce conține pachetul. Trebuie neaparat menționat că acesta nu e modelul cu picior portocaliu, ci e unul foarte asemănător.

Te-ar mai putea interesa