Acer G277HLBID, monitor IPS de 27 inci

Monitorul Acer G277HLBID e un model cu panou IPS și ecran generos. Din poza de jos se poate observa standul său care e în formă de „X” (pentru o mai bună stabilitate). Rama ecranului e destul de îngustă dar cred că se putea și mai bine. Poate ocupa cam mult spațiu pe birou deoarece are dimensiuni generoase. E o alegere cu imagine FullHD iar cele 4K sunt de 2-3 ori mai scump, depinde și de tehnologiile sau dotările oferite. Dacă alegeți un monitor cu imagine 4K, trebuie să aveți și un desktop cu ieșire DisplayPort, adică să aveți o placă video conformă.

Dacă vi se pare prea mare, atunci un model de 21 sau 24 de inci ar fi ideal deoarece prețurile sunt ceva mai mici și imagine e tot 1080p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Ca și specificații tehnice, ecranul său are: o imagine de 27 de inci, iluminare LED, timp de răspuns de 6 ms, aspect 16 pe 9, unghiuri de 178 grade pe orizontală și verticală. Contrastul dinamic e mare și e același cam la multe monitoare recent lansate. Ca și porturi are VGA, DVI și HDMI, adică cele mai uzuale și utile porturi. Prin HDMI veți obține cea mai bună calitate dar și portul DVI e bun. Prin cablu VGA, calitatea imaginii e limitată și deci nu prea e așa util la vizionarea de filme sau la jocuri.

Ca și caracteristici speciale are următoarele: unghiuri largi de vizibilitate, Flicker-less, filtru Blue Light, Comfyview și ZeroFrame. Cu Flicker-less și acel filtru pentru lumină albastră, e mai confortabil să stați în fața monitorului chiar și pentru mai multe ore.

Plusuri: are porturi video decente, o imagine clară, un design reușit, Flicker-less.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer G277HLBID e oferit de un producător de electronice destul de bun și e cunoscut pentru gadgeturile oferite de acesta (sunt fiabile, ieftine și au tehnologii conforme cu ce e pe piață). E vorba de o serie interesantă și de aceea am pus și o prezentare utilă în partea de jos, pentru ca voi să faceți o alegere corectă.

Te-ar mai putea interesa