Acer G276HLDBID, monitor ieftin de 27 inci

Poate că mulți dintre voi aveți la ora actuală un monitor modest și parcă nu e suficient de mare pentru vizionare filmelor. De aceea, monitorul LED Acer G276HLDBID e una dintre cele mai bune alegeri. Având în vedere că are un astfel de preț, restul caracteristicilor sunt destul de bune. Mă refer la rezoluția ecranului, timpul de răspuns, unghiurile de vizibilitate, luminozitatea și contrast dinamic mare. Designul e și el elegant și poate întâlnit și la alte modele recent lansate, însă care au o diagonală diferită. Puteți opta pentru rate fixe dacă aveți nevoie neapărat de el deoarece e o investiție bună. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că are un suport reușit iar finisajul e negru lucios. dacă nu vă place suportul, puteți să-l montați pe un perete.

Așa arată
Așa arată
Cutia sa
Cutia sa

Specificații tehnice

Display-ul LED nu vine cu tehnologie 3D ori panel IPS, dar are o diagonală de 27 inci și o rezoluție 1080p. Timpul de răspuns joacă un rol important pentru cei pasionați de jocuri ori filme deoarece imaginea nu prezintă blur (e vorba de 6 ms). restul caracteristicilor de imagine sunt corespunzătoare pentru un monitor al anului 2013: luminozitate de 300 cd/mp, aspect lat, contrast dinamic generos etc.

Facilitățile oferite de acesta sunt puține, mai precis, puteți doar să-l montați pe perete. Deci nu are boxe integrate ori tuner TV. Acele dotări speciale nu le găsiți pe toate modelele, dar boxele ori tunerul TV le puteți achiziționa ulterior. Porturile video sunt importante pentru cei care au mai multe dispozitive: consolă, desktop PC, laptop, media player, smartphone ori tabletă. Mă refer la porturile VGA, DVI și HDMI.

Nivelul de consum e destul de redus având în vedere ce tip de iluminare are ecranul, iar greutatea e corespunzătaore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cred că cele mai evidente ar fi prețul atractiv, diagonala mare de 27 inci, rezoluția (oferă o imagine mai detaliată), aspectul elegant (negru lucios) și numărul mare de porturi video.

Minusuri: nu prea am în acest buget.

Concluzie

Acest Acer G276HLDBID e un monitor decent din cele mai multe puncte de vedere și care merită încercat deoarece nu e foarte scump pentru o asemenea diagonală. Nu ocupă mult spațiu dacă alegeți să-l montați pe un perete, Deasemenea aveți nevoie de un kit pentru montare care nu e inclus.

Te-ar mai putea interesa