Acer G247HLBID, monitor de 24 inci

Monitorul LED Acer G247HLBID face parte din seria G7 care a fost lansată anul acesta. Există și o variantă de 27 de inci cu caracteristici similare, poate chiar identice. O diferențe de 3 inci nu poate avea un impact prea mare asupra prețului. Merită luat pentru uz office/multimedia iar dacă vreți ceva mai bun pentru un buget mai mare, aveți din ce alege. Acesta se adresează celor care vor un monitor cu raport preț/performanțe bun. dacă aveți de gând să luați și un desktop, vă recomand unul de la Serioux și care să ofere fie DVI fie HDMI ca ieșire video (depinde de palca video care e prezentă pe acea configurație).

Puteți alege monitoare și de la alte branduri sau din alte serii, dar nu toate oferă HDMI sau o imagine de 24 inci în același preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala sa de 24 inci e însoțită de caracteristici tehnice foarte bune: iluminare de 250 cd/mp, rată de refresh bună, iluminare LED, timp de răspuns de 6 ms, unghiuri de 178 grade etc. Ca și porturi are DVI, HDMI și VGA, dar prin HDMI veți obține cea mai bună calitate și e un port uzual. Portul HDMI e prezent la multe gadgeturi dar și desktopuri. Bineînțeles, dacă desktopul vostru nu-l are, vă recomand o placă video diferită.

Caracteristicile speciale sunt: unghi mare de vizibilitate (IPS), Flicker-less , filtru Blue Light, Comfyview și ZeroFrame. Desingul monitorului e unul remarcabil deoarece marginile sunt înguste, suportul are o formă interesantă.

Plusuri: are unghiuri de vizibilitate foarte bune, porturi video, ZeroFrame, preț atractiv, design plăcut etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer G247HLBID e un monitor bun pentru orice chiar și pentru pasionații de jocuri. Totuși, un timp de răspuns de 2 până la 5 ms era perfect pentu gamerii înrăiți. Depinde și cât sunteți dispuși să cheltuiți deoarece un monitor mai performant e și mai scump. Jos am pus o prezentare destul de interesantă cu seria G7 a acestui producător. Când alegeți un monitor, trebuie să țineți cont și de cât de cunoscut e brandul.

Te-ar mai putea interesa