Acer G246HLABD, monitor pentru filme

Dacă îți plac filmele și vrei un monitor cu care să le poți vedea la calitate maximă atunci poate că acest Acer G246HLABD ar fi o variantă optimă deoarece se recomandă prin ecranul mare de 24 inci, rezoluția Full HD și posibilitatea montării sale pe un suport. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat de primă clasă care beneficiază de o garanție de 3 ani.

Aspect

Designul acestui monitor e unul caracteristic modelelor de gaming de la Acer, chiar dacă nu e un model de gaming. Ecranul e unul foarte clar, iar asta nu neaparat deoarece e din LED, ci deoarece are rezoluție nativă 1920×1080 pixeli.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Monitorul G246HLABD e unul negru care poate afișa imagini Full HD grație caracteristicilor tehnice de top. Vine cu posibilitatea de a conecta la el PC-uri vechi, cât și noi deoarece are VGA și DVI.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest aparat faptul că are o diagonală de dimensiuni apreciabile și un preț de puțin sub 700 lei. Din această cauză e numai bun la filme, dar și jocuri… chiar dacă nu e un model special de jocuri. Respectă multe standarde, cele mai importante fiind CE și TCO, și astfel știm că beneficiem de un periferic testat și certificat.
Din păcate, panelul (panoul, pe românește) nu e unul IPS, iar timpul de răspuns nu e ideal, și din această cauză eu aș zice că nu e ideal pentru gaming. Nu are nici boxe integrate, dar nu vă oprește nimeni să cumpărați un sistem audio dedicat.

Concluzie

În rest, pot spune că dacă nu aș avea acum un monitor mi l-aș lua pe acesta deoarece fiind pasionat de filme vreau să le văd mari și la calitate bună. Din nefericire nu are tuner TV, dar nu vă oprește nimeni să vă uitați la posturi TV de pe stream. Oricum, persoanele tinere prea puțin se mai uită la TV și de aceea nu cred că ar fi avut vreun sens incorporarea a așa ceva.

Lasă un comentariu