Acer G245

Un alt monitor Acer din seria G (Gaming) e acest monitor LCD Acer G245 de 24 inci. E un model ideal pentru cei care au atât o consolă hardware cât și un desktop PC foarte bun deoarece are destule intrări. Seria G e cunoscută pentru caracteristici tehnice foarte bune cum ar fi timpul de răspuns de 2 ms, unghiuri largi de vizibilitate, luminozitate mare, rezoluție 1080p și MPRII (care e mai bun decât TCO’99). O alternativă la acest G245 e MT230HML dar care nu se adresează gamerilor, doar celor care le plac filmele deoarece are tehnologie LED și tuner TV integrat. Acest e un model cu suport în formă de X și e de culoare neagră și nu roșie cum e în pozele de jos (dar tot așa arată). Deci dacă sunteți un gamer înrăit, aveți nevoie de un astfel de monitor sau de unul similar în special că acesta e unul de dimensiuni generoase. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze cu Acer G245

Cam așa arată
Lateral

Specificații tehnice

Display-ul e unul LCD fără tehnologie de iluminare LED sau de imagine 3D. Are o diagonală de 24 de inci care corespunde pentru 61 de cm deci e destul de mare pentru a înlocui un eventual televizor doar că nu are difuzoare sau tuner TV incorporat. Ecranul are o rezoluție 1080p, un timp de răspuns de 2 ms, un contrast dinamic de 80.000 la 1, o luminozitate de 300 cd/mp, aspect 16 pe 9 și unghiuri de vizibilitate maximă de 176 de grade atât pe orizontală cât și pe verticală. Acer G245 vine doar standardul Energy Star. Pe patea de porturi stă foarte vine cu intrări precum: VGA (D-Sub), DVI și HDMI. Deci după cum ziceam anterior, G245 poate fi un monitor bun care poate fi conectat la mai multe (consolă, PC, laptop sau player media). Iar având în vedere caracteristicile tehnice, e ideal pentru jocuri dar și filme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: G245 are un design modern care scoate în evidență faptul că se adresează segmentului de gaming, preț atractiv, specificații și dotări bune.

Minusuri: nu vine și pe roșu (cum e în pozele de mai sus) și nu are opțiune Dual Monitor Setting (în caz că vă doriți să achiziționați două).

Concluzie

Dacă v-ați cumpărat cât de curând un nou PC sau o consolă și nu vă pricepeți la monitoare atunci acest monitor LCD Acer G245 ar fi recomandarea mea deoarece corespunde cerințelor (pentru a juca jocuri la rezoluție Full HD).

Te-ar mai putea interesa