Acer G237HLABI, monitor IPS de 23 de inci

Monitorul LED Acer G237HLABI e o alegere bună pentru cei care sunt interesați de claritatea imaginii. Dacă vă plac monitoarele mari atunci acesta poate fi următoarea voastră alegere. Designul e similar cu cel al altor serii mai vechi și care e destul de reușit. Poate fi alegerea corectă dacă obișnuiți să vă uitați la filme. E bine ca ecranul să aibă caracteristici bune de imagine deoarece prin HDMI imaginea e destul de clară și detaliată. Toate monitoarele mai mari au imagine 1080p iar dacă nu vă place că e puțin cam mare ori scump, alegeți cu încredere unul de 21 de inci.

Prețul acestui model nu e chiar piperat ținând cont de toate acele dotări și tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul de 23 de inci al acestui model e iluminat cu LED, iar datorită panoului IPS unghiurile de vizibilitate sunt de 178 grade atât pe verticală cât și orizontală. Pe partea de specificații tehnice, ecranul are: aspect lat, contrast dinamic mare, iluminare de 250 cd/mp și altele.

Nu beneficiază de facilități: tuner TV, boxe integrate sau montare pe perete. Poate că nici nu ați fi avut nevoie de ele, dar le puteți găsi pe alte monitoare. Caracteristicile speciale ale acestui model: panou IPS, ZeroFrame și tehnologie CrystalBrite. Nu e chiar așa de mare și e bine să aveți un birou corespunzător pentru eventuale periferice sau gadgeturi. Unele monitoare vă permit să conectați chiar și camere foto deoarece au porturi USB. Fiecare monitor e diferit în felul său și prețul e justificat de dotările sale.

Plusuri: multe tipuri de porturi video, ZeroFrame, are un consum redus, imagine 1080p clară, are un design plăcut etc.
Minusuri: nu prea are la un așa preț.

Acer G237HLABI poate fi conectat fără probleme la orice desktop deoarece are multe tipuri de intrări video. Prin HDMI veți obține cea mai bună calitate și multe gadgeturi au acel tip de conectivitate. Poate fi conectat la un player ori la o consolă în cazul în care aveți mai multe aaprate în cameră.

Te-ar mai putea interesa