Acer G226HQLBb, monitor ieftin

Dacă te interesează un monitor mai mare cu rezoluție Full HD atunci eu ți-aș recomanda acest Acer G226HQLBb deoarece vine la pachet cu un ecran de 21.5 inci, conector VGA și un consum foarte mic de curent. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care mie mi se pare foarte mic, însă trebuie știut despre acest monitor că intră în categoria monitoarelor office.

Aspect

E un model de culoare neagră cu un ecran mediu ca mărime, iar datorită dimensiunii nu prea mari nici nu e oferită posibilitatea montării sale pe un perete sau suport.

Așa arată
Așa arată

Caracteristici tehnice

Monitorul G226HQLBb e unul cu un ecran de 54.61 centimetri, iar datorită rezoluției 1920×1080 pixeli nu o să aveți probleme în a vedea filme Blu-ray la calitate maximă. Dacă vă întrebați cu referire la certificări trebuie știut că deține și cele mai importante dintre ele, iar din această cauză aveți certitudinea că achiziționați un produs de calitate.

Păreri pro şi contra

Lucrurile care le apreciez la acest model sunt prețul deloc mare, imaginea deosebit de clară, consumul mic de curent și disponibilitatea unui port VGA, lucru care face posibilă conectarea oricărui tip de PC… că e nou sau vechi. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece e plug and play precum oricare alt monitor modern, deci nu trebuie decât să îl conectați și funcționează.
Poate că pe unii îi deranjează faptul că nu are mai multe tipuri de porturi, dar dacă vă trebuie așa ceva atunci vă orientați înspre un alt model… care normal că va fi ceva mai scump. Ar mai fi și varianta achiziționării unor adaptoare, dar tot e mai rentabil să cumpărați un monitor cu mai multe porturi dacă aveți nevoie de așa ceva.

Concluzie

În rest, pot spune că e un monitor numai bun pentru cei care se uită mult la filme pe Internet, vizitează multe site-uri și lucrează cu multe ferestre. Datorită piciorului în formă de X aveți impresia că e vorba despre un model de gaming, însă nu e așa deoarece e un model office.

Te-ar mai putea interesa