Acer G195HQLEB

Acer G195HQLEB e un monitor foarte bun și interesant pe partea de aspect. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare și asta deoarece rezoluția ecranului e una HD de 1366 pe 768 pixeli… suficientă în condițiile în care are un ecran de 18.5 inci. Ecranul fiind unul de tip LED nu o să aveți probleme cu facturile la curent deoarece vor fi exemplar de mici, iar datorită tehnologiei amintite anterior o să beneficiați de o imagine clară.

Aspect

Se poate observa că e vorba despre un model negru cu un design ceva mai unic care e caracteristic seriei G195HQ. Vine cu acel picior în formă de cruce sau mai bine spus de x care e caracteristic modelelor de gaming de la acest brand. Porturile sunt localizate în spate, iar la acest model e vorba doar despre un port VGA care e un port de tip analog.

Din față
Din față
Lateralul
Lateralul

Caracteristici tehnice

Nu se poate spune despre modelul G195HQLEB că ar excela la partea de specificații, dar e un foarte bun model dacă faceți trecerea de la CRT or ide la un model mai mic de LCD. Ecranul e unul măricel de 18.5 inci (circa 47 centimetri) care va facilita vizionarea filmelor HD în condiții optime deoarece e un ecran cu rezoluție HD.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția e una formidabilă de minim 3 ani, iar dacă vreți mai mult atunci o puteți extinde până la 5 ani pe bani puțini; oferă facilitatea de a fi montat pe perete, chiar dacă nu ocupă prea mult loc pe birou datorită dimensiunilor reduse; venind cu port VGA o să-l puteți conecta la orice laptop și desktop PC.
Contra: ecranul e cam mic (S220HQLBB are un ecran mai mare de 21 inci)

Concluzie

Dacă te interesează un nou monitor atunci acesta ar fi recomandarea mea deoarece oferă o imagine foarte clară în condițiile în care prețul de achiziție e unul foarte mic. Trebuie subliniat că rezoluția e foarte bună, iar dacă era Full HD nu te prea ajuta la mare lucru deoarece ecranul e unul mediu de 18.5 inci. Dacă era un ecran mare atunci te-ar fi ajutat o rezoluție mare, dar așa nu.

Lasă un comentariu