≡ Meniu

Acer G195HQLEB

Acer G195HQLEB e un monitor foarte bun și interesant pe partea de aspect. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare și asta deoarece rezoluția ecranului e una HD de 1366 pe 768 pixeli… suficientă în condițiile în care are un ecran de 18.5 inci. Ecranul fiind unul de tip LED nu o să aveți probleme cu facturile la curent deoarece vor fi exemplar de mici, iar datorită tehnologiei amintite anterior o să beneficiați de o imagine clară.

Aspect

Se poate observa că e vorba despre un model negru cu un design ceva mai unic care e caracteristic seriei G195HQ. Vine cu acel picior în formă de cruce sau mai bine spus de x care e caracteristic modelelor de gaming de la acest brand. Porturile sunt localizate în spate, iar la acest model e vorba doar despre un port VGA care e un port de tip analog.

Din față

Din față

Lateralul

Lateralul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Caracteristici tehnice

Nu se poate spune despre modelul G195HQLEB că ar excela la partea de specificații, dar e un foarte bun model dacă faceți trecerea de la CRT or ide la un model mai mic de LCD. Ecranul e unul măricel de 18.5 inci (circa 47 centimetri) care va facilita vizionarea filmelor HD în condiții optime deoarece e un ecran cu rezoluție HD.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; garanția e una formidabilă de minim 3 ani, iar dacă vreți mai mult atunci o puteți extinde până la 5 ani pe bani puțini; oferă facilitatea de a fi montat pe perete, chiar dacă nu ocupă prea mult loc pe birou datorită dimensiunilor reduse; venind cu port VGA o să-l puteți conecta la orice laptop și desktop PC.
Contra: ecranul e cam mic (S220HQLBB are un ecran mai mare de 21 inci)

Concluzie

Dacă te interesează un nou monitor atunci acesta ar fi recomandarea mea deoarece oferă o imagine foarte clară în condițiile în care prețul de achiziție e unul foarte mic. Trebuie subliniat că rezoluția e foarte bună, iar dacă era Full HD nu te prea ajuta la mare lucru deoarece ecranul e unul mediu de 18.5 inci. Dacă era un ecran mare atunci te-ar fi ajutat o rezoluție mare, dar așa nu.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu