Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer FT240HQL, monitor cu touchscreen

Acer FT240HQL e o alegere bună pentru cei care vor un model cu ecran tactil dar nu sunt multe sisteme de operare care oferă o interfață corespunzătoare. Jos am pus o poză cu acesta și se poate observa că arată precum un desktop All-in-One deoarece nu are un suport obișnuit. Deasemenea, îl puteți folosi pentru a desena diverse ori pentru a juca un joc mai deosebit. Arată destul de bine alături de niște periferice wireless și parcă pare o alternativă bună la un laptop. Spun asta deoarece un laptop are un ecran mic și mai scump decât acest monitor + un desktop.

Nu sunt multe monitoare touch deoarece mulți preferă cele clasice datorită prețului sau pentru că nu folosesc interfața interactivă sistemului Windows 8.1. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Monitor

Monitor

Display-ul de 23.6 de inci e unul 1080p și oferă caracteristici tehnice decente. Dintre ele amintesc: timp de răspuns de 5 ms, unghiuri de vizibilitate bune, rată de refresh bună, iluminare de 250 cd/mp, aspect lat etc. Facilitățile oferite sunt: boxe integrate de 2 W și montare VESA de 100 cu 100 mm. Pentru montare trebuie să luați ulterior și trebuie să fie compatibil.

Ca și conectori are: un VGA, un USB și două HDMIuri. Portul USB poate fi folosit pentru a conecta un smarphone cu funcția MHL. Nu sunt multe telefoane cu așa o dotare dar înlocuiește cablul HDMI cu cel USB și nu mai trebuie încărcat acel telefon. Poate pe viitor portul USB va avea mai mult funcții și va fi prezent mai pe toate aparatele.

Ca și caracteristici speciale are: securizare Kensington, tehnologie touch în 10 puncte, funcția MHL, Projected Capacitive Touch și altele. Oricum, voi trebuie să înțelegeți că nu e vorba de un monitor clasic și de aceea e și mai scump.

Plusuri: are funcția MHL, ecran tactil care acceptă gesturi cu 10 degete, difuzoare integrate etc.
Minusuri: nu e chiar accesibil.

Acer FT240HQL nu are prea multe dotări speciale dar, în general, monitoarele nu vin cu multe dotări. Nu e cea mai accesibilă soluție cu imagine de 23 de inci dar poate fi una în special dacă vreți ceva diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu