Acer Extensa 15 EX2519-C60Z, laptop cu tastatură de tip chiclet

Laptopul Acer Extensa 15 EX2519-C60Z arată destul de bine pentru acest buget și e de lăudat faptul că are o placă de rețea Gigabit și tehnologie wireless foarte bună – WiFi n. Oricum, nu cred că veți descărca foarte mult pe acesta și la o viteză foarte mare pentru că laptopul dispune de o configurație modestă. În acest preț nu vă puteți aștepta la prea multe și sunt multe laptopuri mai scumpe care pot avea configurații cu Core i3 sau Pentium. Mie îmi plac laptopurile puțin mai performante deoarece reprezintă o investiție mai bună pe viitor dar nici nu aș cheltui prea mult.

De cele mai multe ori nu e nevoie de ceva mai mult și înlocuind actualul HDD cu un SSD va mări performanțele laptopului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acel Intel Celeron N3060 e unul dintre cele mai populare procesoare de pe piață și e prezent pe multe laptopuri de la diferite branduri. Poate că nu e cel mai avansat, dar cu el veți obține autonomia dorită. E evident că e echipat cu un ecran HD foarte bun pentru a viziona conținut 720p, nu de la o distanță foarte mare pentru că nu are panel IPS.

Memoria RAM poate afecta autonomia unui laptop deoarece cea DDR3 lucrează la o frecvență mai mică. De multe ori nu e nevoie de performanțe mult mai mari și nici de un spațiu de stocare mai generos sau mai rapid.

Chiar dacă nu e o serie foarte scumpă veți vedea numeroase porturi, pentru a se putea conecta orice la acest dispozitiv portabil

Păreri pro și contra

Arată bine pe negru și touchpadul e poziționat în partea stângă pentru a-l nu atinge atunci când scrieți. Oferă exact ce aveți nevoie în acest buget și chiar nu i se pot reproșa multe.

Chiar dacă un laptop nu prezintă unitate DVD, el poate avea aceeași greutate și construcție solidă. Acer Extensa EX2519-C60Z e un astfel de laptop iar instalare sistemului de operare se face destul de simplu dacă dețineți un stick USB 3.0. Bineînțeles poate fi folosi o unitate DVD externă sau un HDD extern dacă vă plac aceste variante.

Te-ar mai putea interesa