Acer ES1-572-34XE, laptop office performant

Noile laptopuri Acer sunt ceva mai eficiente datorită componentelor mai noi și Acer ES1-572-34XE poate fi o bună recomandare. Ținând cont că nu e un laptop dintr-o serie multimedia, nu e nevoie de procesoare din generația a 7-a – Kaby Lake. Procesorul Skylake de pe acesta are un scor de performanță decent și placa video integrată poate fi folosită chiar pentru redarea filme și câteva jocuri (care nu au cerințe hardware prea mari). Nu arată mult mai diferit decât alte modele ES1, doar că la interior sunt componente mult mai noi.

Arată destul de bine pe orice birou și tastatura e destul de plăcută la atingere și nu e înghesuită cum am văzut la modelele foarte vechi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul de procesor e Intel Core i3-6006U de 2GHz cu Intel HD Graphics 520, iar acesta poate fi prezent pe multe alte laptopuri dar nu cred că sunt la fel de accesibile. Nu are un preț așa de mare pentru că vine cu Linux, iar recomandarea mea e să puneți Windows 10 pe acesta. Ecranul de 15.6 inci e prezent la multe laptopuri și la majoritatea, rezoluție e doar HD. Un ecran 1080p oferă mai multe detalii sau puteți alege să folosiți laptopul ca media player portabil.

Sunt laptopuri chiar și cu SSD dar nu oferă același spațiu de stocare în acest buget și nu beneficiază de un număr mare de scriere.

Are cele mai utile porturi și nu trebuiesc să fie multe de același fel, deoarece anumite periferice pot fi conectate chiar și wireless. Puteți lua în calcul pachetul cu mouse și geantă, dar nu uitați de un router wireless performant dacă vreți un semnal wireless constant.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine, are numeroase porturi care vă permit conectarea numeroaselor periferice, tehnologie WiFi ac și o placă de rețea performantă. Singurul minus, pentru că e un laptop nou, ar fi lipsa ecranului FullHD.

Acer ES1-572-34XE se adresează celor care nu vor să-și depășească bugetul, dar vor un laptop performant pentru uz office/multimedia. Bineînțeles, vă pun o prezentare cu un laptop din aceeași serie și care are componente similare.

Te-ar mai putea interesa