Acer ES1-572-32XF, laptop cu capacitate de stocare generoasă

Laptopul Acer ES1-572-32XF e unul destul de performant și nu e nevoie de generația a 7-a de la Intel. Sunt destul de multe laptopuri din seria ES1 care pot fi alese doar că acesta are un raport dotări/preț foarte bun. Arată mult mai bine decât primele generații și această serie tinde spre una premium. Spun asta pentru că dotările sunt tot mai bune cu fiecare generație, iar componentele tot mai eficiente. Vă recomand doar laptopuri din noua generație a acestui brand și puterea de calcul e conformă.

E unul dintre cele mai interesante laptopuri de pe piață și care nu costă foarte mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E recomandat să luați un laptop cu Core i3 dacă vreți să încercați programe, să rulați filme sau alt tip de conținut. Pentru cei pasionați de jocuri, e nevoie de un procesor Core i5 și o placă video cu memorie video proprie. Ecranul său e unul cu diagonală generoasă, astfel că spațiul de lucru e destul de mare. Chiar dacă nu are rezoluție FullHD, calitatea imaginii e satisfăcătoare. Doar cei care editează au nevoie de un laptop mai bun, dar și de un ecran mai mare.

Spre deosebire de multe alte laptopuri, acesta are un hard disc generos pe care puteți pune multe fișiere. Nu are Windows 10 preinstalat, iar voi trebuie să-l instalați. Instalarea e mai rapidă cu un stick USB 3.0 datorită vitezei de transfer și se poate seta din BIOS de una să booteze.

Păreri pro și contra

Nu sunt prea multe laptopuri care pot avea astfel de componente și dotări, să arate atât de bine și e să fie atât de apreciate. E loc de mai bine, dar în acest buget nu prea aveți ce să-i reproșați.

Se putea lucra ceva mai mult la construcția laptopului, deoarece nu e foarte portabil. Laptopul Acer ES1-572-32XF arată destul de bine, de aceea am și pus prezentarea de mai jos. Cu ajutorul acelei prezentări, nu veți regreta alegere făcută și nu trebuie să alegeți un laptop foarte scump pentru uz office.

Te-ar mai putea interesa