Acer eMG729ZG-P614G50Mikk

Dacă căutați un laptop de 17 ieftin atunci laptopul Acer eMG729ZG-P614G50Mikk ar fi cea mai bună alegere deoarece nu aveți nevie de un buget mare pentru acesta și puteți chiar să jucați jocuri pe el datorită plăcii grafice GT 520M de la nVIDIA. Vine ca alternativă la eMachines eMG729G-373G64Mikk care are un procesor ceva mai bun pentru jocuri dar are numai 3 giga de RAM. Designul e unul foarte reușit după cum observați în poza de mai jos și seamănă mult cu cel al modelele Aspire de la același producător. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și după cum v-am spun anterior, nu aveți de prea mulți bani pentru al achiziționa. Puteți opta și pentru varianta ratelor fixe fără dobândă.

Poze

Cutie
Deschis

Specificații tehnice

Are un procesor Dual Core modelul P6200 care vine cu tehnologie 32 nm, cache de 3 MB și o frecvență de 2 GHz. Displayul de 17.3 inci are o rezoluție de 1660 cu 900 pixeli și e ideal deci pentru filme în special că e unul LCD LED. Capacitatea memoriei RAM e de 4 giga la o frecvență de 1066 MHz i poate fi mărită la 8 giga. Hardul are un spațiu de 500 de giga și vine cu o viteză de 5400 de RPM. Deci puteți stoca o mulțime de fișiere media pe acesta. Placa video dedicată GT 520M e un model clsa 3 dar destul de bun și puteți juca o mulțime de jocuri și rula diverse aplicații 3D. Cu aceasta puteți juca de exemplu un NFS la maxim dar și alte jocuri cu cerințe hardware mici. Cea integrată HD Graphics e destul de bună datorită suportului HD și oferă o autonomie mare.

Pe partea de multimedia, comunicații și porturi Acer eMG729ZG-P614G50Mikk are difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, unitate DVD, port HDMI, trei USB-uri 2.0, microfon, ieșire audio, mufă RJ-45, port VGA și rețea Wi-Fi. Acumulatorul de 6 celule oferă o autonomie mare datorită celor 6 celule.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: autonomie de până la 4 ore, o greutate de numai 3.3 kilograme, tatsatură numerică, sistem de operare gratuit, ecran generos și prețul modic.

Ca minusuri: ar fi placa video care putea fi una ceva mai performantă.

Concluzie

Acest Acer eMG729ZG-P614G50Mikk se adresează celor care apreciază funcționalitate înainte de toate și nu se uită la brand, în sensul că nu cumpără brandul ci un laptop de la o companie bună care poate oferi o configurație decentă raportată la preț.

Te-ar mai putea interesa