≡ Meniu

Acer eMachines eMG729G-373G64Mikk

Un laptop de tip multimedia de la Acer este laptopul Acer eMachines eMG729G-373G64Mikk care după cum vedeți are un ecran de 17 și o configurație foarte bună. Cu acesta puteți juca cele mai noi jocuri la detalii medii și viziona filma Full HD pe el sau pe un TV care să aibe intrare HDMI. O alternativă mai ieftină și tot cu ecran de 17 e modelul Acer eMG729ZG-P614G50Mikk. Designul e unul foarte reușit motiv pentru care nu ar mai trebui să stați pe gânduri. Îl recomand și celor care fac editare sau proiectare în special că și rezoluția de 900p e destul de bună. Are un preț bun Vezi prețul special de azi  deci nu aveți nevoie de un buget prea mare pentru a achiziționa un astfel de model.

Poze

Cutie

Deschis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Acest model vine cu un procesor Core i3 model 370M de 2.4 GHz care are un un cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul de 17.3 inci e unul de tip LCD cu tehnologie LED și are o rezoluție HD+ de 1600 cu 900 pixeli. Acesta e unul de tip Glare și pe care vă puteți bucura de filme la calitatea video superioară. Cei 3 giga de memorie RAM 1066 MHz sunt destui și un eventual upgrade la 8 giga nu prea ar ajuta mult.

HDD-ul are o capacitate de 640 giga la 5400 de rotații pe minut și e un model foarte bun în special că e unul SATA. Cu placa vide GeForce GT 520M de 1 giga de la nVIDIA puteți juca o mulțime de jocuri la detalii medii sau maxime. Mai are și o placă video integrtă în procesor numită Intel HD Graphics care o puteți folosi la filme.

Pe partea de multimedia vine cu cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, difuzoare stereo incorporate, unitate DVD, ieșire audio, microfon, trei USB-uri 2.0, port HDMI, port VGA, mufă RJ-45 și Wi-Fi.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: autonomie până la 4 ore, ecran generos, tastatură numerică, ușor, ieftin, design interesant și vine cu Free DOS.

Ca minusuri: placa video putea fi mai bună, mai precis una din clasa 2.

Concluzie

Acest model numit eMG729G-373G64Mikk e cea mai bună alternativă la un laptop multimedia de la Asus sau Dell în special că e foarte ieftin și suficient de performat ca să facă față unor jocuri sau filme Full HD. Cam aşa arată:

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu

Abonează-te la Oferte Black Friday

O să fii primul care pimește ofertele de top de Black Friday.

Acum intră pe e-mail și confirmă abonarea!