Acer eMachines eMG729G-373G64Mikk

Un laptop de tip multimedia de la Acer este laptopul Acer eMachines eMG729G-373G64Mikk care după cum vedeți are un ecran de 17 și o configurație foarte bună. Cu acesta puteți juca cele mai noi jocuri la detalii medii și viziona filma Full HD pe el sau pe un TV care să aibe intrare HDMI. O alternativă mai ieftină și tot cu ecran de 17 e modelul Acer eMG729ZG-P614G50Mikk. Designul e unul foarte reușit motiv pentru care nu ar mai trebui să stați pe gânduri. Îl recomand și celor care fac editare sau proiectare în special că și rezoluția de 900p e destul de bună. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » deci nu aveți nevoie de un buget prea mare pentru a achiziționa un astfel de model.

Poze

Cutie
Deschis

Specificații tehnice

Acest model vine cu un procesor Core i3 model 370M de 2.4 GHz care are un un cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul de 17.3 inci e unul de tip LCD cu tehnologie LED și are o rezoluție HD+ de 1600 cu 900 pixeli. Acesta e unul de tip Glare și pe care vă puteți bucura de filme la calitatea video superioară. Cei 3 giga de memorie RAM 1066 MHz sunt destui și un eventual upgrade la 8 giga nu prea ar ajuta mult.

HDD-ul are o capacitate de 640 giga la 5400 de rotații pe minut și e un model foarte bun în special că e unul SATA. Cu placa vide GeForce GT 520M de 1 giga de la nVIDIA puteți juca o mulțime de jocuri la detalii medii sau maxime. Mai are și o placă video integrtă în procesor numită Intel HD Graphics care o puteți folosi la filme.

Pe partea de multimedia vine cu cameră web de 0.3 MP, cititor de carduri, difuzoare stereo incorporate, unitate DVD, ieșire audio, microfon, trei USB-uri 2.0, port HDMI, port VGA, mufă RJ-45 și Wi-Fi.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: autonomie până la 4 ore, ecran generos, tastatură numerică, ușor, ieftin, design interesant și vine cu Free DOS.

Ca minusuri: placa video putea fi mai bună, mai precis una din clasa 2.

Concluzie

Acest model numit eMG729G-373G64Mikk e cea mai bună alternativă la un laptop multimedia de la Asus sau Dell în special că e foarte ieftin și suficient de performat ca să facă față unor jocuri sau filme Full HD. Cam aşa arată:

Te-ar mai putea interesa