Acer eMachines eME732Z-P623G50Mnkk

Acest laptop Acer eMachines eME732Z-P623G50Mnkk e unul dintre cele mai ieftine modele de 15 inci care-și merită banii și aici mă refer la faptul că are 2 giga de RAM și procesor Intel Dual Core cu placă video integrată HD Graphics. Vine ca alternativă la Acer E732Z-P613G50Mnkk. După cum vedeți design-ul este foarte asemănător cu cel al seriei Aspire 5742 numai că în loc de Acer scrie eMachines. E un model ideal pentru filme HD și unele Full HD, dar și pentru internet, aplicații Office și muzică. Ecranul generos poate fi un avantaj în special că din punct de vedere al prețului acest laptop poate fi comparat cu un netbook. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutie
Deschis

Specificații tehnice

Procesorul Intel P6200 Dual Core e unul foarte performant și vine cu o frecvență de 2.1 GHz, un cache de 3 MB și tehnologie 32 nm. Ecranul e unul LCD de tip Glare cu o diagonală de 15.6 inci și o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli. Deci numai bune pentru filmele HD sau 720p, iar pentru cele 1080p recomand un monitor sau un televizor cu intrare HDMI.

Capacitatea memoriei RAM e de 3 giga la 1066 MHz și e de tip DDR3. Un upgrade e posibil până la 8 giga dar eu sincer nu i-aș vedea rostul cât timp nu are placă video dedicată. Hardul SATA are un spațiu de stocare de 500 de giga la 5400 rotații pe minut. Placa video Intel HD Graphics e una destuld e bună pentru ca vine odată cu procesorul și are suport HD. Există jocuri care se vor mișca decent pe acestă placă video numai că nu se compară cu una dedicată.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații are un difuzor, unitate DVD, cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, port VGA, port HDMI, ieșire aduio, microfon, trei USB-uri 2.0 și Wi-Fi. Are o greutate de numai 2.6 kilograme și sistem de operare Lnux.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri aș putea enumera: autonomia de peste 4 ore, tastatura numerică, prețul modic și designul foarte reușit. Ar fi fost mai interesant dacă ar fi avut un ecran de 17 inci.

Concluzie

Acest Acer eMachines eME732Z-P623G50Mnkk este un model reușit din unele puncte de vedere și cu siguranță își face bine treaba ca un laptop de tip Office.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Acer eMachines eME732Z-P623G50Mnkk”

  1. Ma gandesc sa mi-l cumpar saptamana viitoare. Am strans ceva banuti si acest model mi se pare cel mai potrivit pentru mine.
    Nu ma intereseaza jocurile si placa video integrata a Intel cred ca numai buna deoarece am auzit ca poate reda si continut 1080. procesorul e si el numai bun pentru ca nu mai intereseaz[ procesoarele model i care sunt mult prea scumpe pentru buzunarul meu.

  2. E bun, dar garantia de doar 1 an ma pune pe ganduri desi o prietena are un laptop asemanator de la Acer de 3 ani si nu a avut probleme cu el.

  3. Garantia de un an il face mai ieftin si nu ar trebui sa te puna pe ganduri ci sa te faca sa-l cumperi cu o hotarare mai mare. Pentru cei care vor o garantie mai mare eista magazine care ofera extensie la garantie cu unul sau doi ani.

  4. @Marcel, garanția poate fi mărită. Scopul unei garanții de 12 luni e ca produsul să fie mai ieftin și asta nu înseamnă că e un laptop prost din punct de vedere calitativ.
    @Florina, e destul de bun pentru sarcini office gen navigat pe internet, ascultat muzică și stat pe mess.

Comentariile sunt închise.