Acer eMachines eME732-383G50Mnkk

Un model recent lansat de Acer este acest laptop Acer eMachines eME732-383G50Mnkk care vine cu procesor Core i3-380M, 3 giga de RAM şi placă video cu suport HD pentru filme. Procesorul după cum vedeţi este unul High-End care împreuna cu placa video Intel HD Graphics poate face faţă aproape oricărui joc deoarece plăcile integrată cu procesoare de tip Core i3, i5 sau i7 au o frecvenţă mai mare deci o performanţă grafică mai bună. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi nu cred că este un preţ foarte mare având în vedere că şi design-ul este foarte reuşit, semănând mult cu cel al modelelor 5742 cu inscripţia eMachines pe capac.

Poze

Poza 3
Poza 4

Specificaţii tehnice

Vine cu un procesor model Intel Core i3-380M care oferă o frecvenţă de 2,5 GHz şi un cache de 3MB. Acesta are tehnologie 32 nm deci puteţi instala sisteme de operare pe 32 sau pe 64 de biţi. Ecranul are o rezoluţie de 1366 cu 769 pixeli adică o diagonală de 15,6 inci. Acest display este unul LCD de tip Glare cu tehnologie LED. Memoria RAM de tip DDR3 are o capacitate de 3 giga la o frecvenţă de 1066 MHz şi poate fi mărită până la 8 giga. Spaţiul de stocare este de 500 de giga şi are o viteză de 5400 de rotaţii pe minut.

Placa video este una integrată Intel HD Graphics care este una destul de bună deoarece vine împreună cu procesorul şi are suport pentru filme de tip HD. Nu veţi vedea cine ştie ce performanţe grafice în unele jocuri deoarece aceasta este doar o placă video integrată, dar unele jocuri se mişcă destul de bine (NFS, FIFA şi jocurile mai vechi).

Pe partea de multimedia, porturi şi comunicaţii Acer eMachines eME732-383G50Mnkk are cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, un difuzor, unitate DVD, reţea RJ-45, port HDMI, trei USB-uri 2.0, port VGA, microfon incorporat, o ieşire audio şi Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: vine cu tastatură numerică, cântăreşte doar 2,6 kilograme, design elegant, destulă memorie RAM, procesor performant, placa video împreună cu bateria de 6 celule oferă o autonomie de circa 2-3 ore, sistem de operare gratuit şi are destule porturi pentru un astfel de preţ

Ca minusuri: nu are bluetooth şi are 12 luni garanţie.

Concluzie

Acest laptop Acer eMachines eME732-383G50Mnkk se adresează celor care vor un laptop de tip Office performant, să aibe cele mai noi tehnologii şi celor care vor un laptop de tip multimedia ieftin.

Te-ar mai putea interesa