Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer eMachines E732G-383G50Mnkk

Un model de laptop pentru jocuri este acest laptop Acer eMachines E732G-383G50Mnkk deoarece vine cu procesor i3, placă video pe 128 de biţi la o memorie de 1 giga şi 3 giga de memorie RAM. Preţul este de circa 1900 de lei. O alternativă cu preţ similar ar putea fi Acer eMachines E732G-382G32Mnkk, dar cu 2 giga de RAM şi hard ceva mai mic. Dacă ar fi să optez pentru unul, aş opta pentru acesta.

Poze

Poza 3

Poza 4

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

Procesorul este oferit de Intel modelul Core i3-380M cu tehnologie 32 nm, frecvenţă de 2,5 GHz şi cache de 3MB. Display-ul Glare de tip LCD are o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli şi o diagonală de 15,6 inci.

Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 e de 3 giga la o frecvenţă de 1066 MHz, şi poate fi mărită până la 8 giga prin achiziţia unei plăcuţe de memorie RAM. Hard disk-ul de tip Serial ATA are o capacitate de 500 de giga la o viteză de 5400 rotaţii pe minut.

Placa video are o memorie video de 1 giga pe 128 de biţi, şi anume modelul ATI Mobility Radeon HD 5650. Acest model este cel recomandat pentru împătimiţii jocurilor. Performanţele sale grafice sunt similare modelului GeForce GT 540M. Bineînţeles are şi placă video integrată Intel HD Graphics, care este utilă doar când nu vă aflaţi în aproprierea unei prize deoarece are un consum redus de energie. Este utilă şi atunci când vizionaţi filme HD deoarece are suport pentru acestea.

La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii are difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web, unitate DVD, microfon incorporat, 3 USB-uri, port HDMI, port VGA, reţea RJ-45, intrare audio şi Wi-Fi.

Autonomia de lucru a acumulatorului de 6 celule  e de circa 4 ore. Are o greutate de 2,6 kilograme şi vine cu sistem de operare Linux, Wake-on-LAN ready şi tastatură numerică.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: are procesor foarte performant, autonomie peste medie, destule porturi, placă video cu performanţe peste medie, model de culoare neagră mată cu aspect lucios pe rama ecranului.

Ca minusuri: are 12 luni garanţie şi nu are bluetooth.

Concluzie

Acest laptop Acer eMachines E732G-383G50Mnkk nu se adresează amatorilor deoarece are placă video pe 128 biţi şi destui RAMi pentru jocuri. Design-ul este unul foarte reuşit, iar tastatură este una ergonomică şi foarte plăcută la atingere.

{ 6 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • cat de multa galagie facea cand jucai call of duty?

 • Naşul

  Depinde cât de mult joci. Cam după două ore vei simţi ventilatorul.

 • marius

  oare pot eu singur sa ii adau niste rami fara sa imi pierd garantia?

 • Naşul

  Da, poți să-i pui.

 • vali

  Da am si io un ACER Emachines E732G,se poate pune mai multi rami la el fara ami pierde garantia

 • marius

  ce nu imi place la el e plasticul ieftin din care e facut, proasta calitatea la el. In rest ca si componete/pret e foarte ok

Lasă un comentariu