Acer eMachines E644-C51G32Mnkk

Dacă doriți un laptop strict pentru navigare web, filme și Office atunci acest laptop Acer eMachines E644-C51G32Mnkk ar fi o soluție inteligentă deoarece este ieftin și bun. Vine cu procesor Dual Core de la AMD, 2 giga de RAM din care 1 este cadou, placă video integrată HD 6250 și hard de 320 de giga. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și este unul dintre cele mai ieftine laptopuri de pe piață. Nu-l recomand pentru jocuri deoarece placa video este integrată și nu prea aveți ce face cu cei 2 giga de RAM. Însă îl recomand celor pasionați de filme la calitate HD, muzică, navigare web dar și celor care au nevoie de un portabil ieftin la locul de muncă. Vine ca o alternativă la modelul eMachines E644-C52G32Mnkk.

Poze

Închis
Pe masă

Specificaţii tehnice

Are un procesor AMD Dual Core model C-50 care are o frecvență de 1 GHz, cache de 1 MB și tehnologie 40nm. Display-ul este unul LCD cu tehnologie LED care are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli și o diagonală de 15,6 inci. Capacitatea memoriei RAM este de 2 giga de tip DDR3 din care unul este oferit cadou. Spațiul de stocare al hard disk-ului este de 320 de giga la 5400 de rotații pe minut.

Placa video integrată vine împreună cu procesorul și aici vorbim despre modelul AMD Radeon HD 6250 care are memoria video share-uită din care 256 MB este dedicată. Deci jocurile mai noi nu o să meargă, dar un FIFA sau un NFS cred că ar merge destul de bine.

Pe partea de multimedia, porturi și conectivitate are unitate DVD, cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, un difuzor, microfon, rețea RJ-45, trei USB-uri 2.0, port HDMI, port VGA, ieșire audio și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru este undeva la 5 ore, are tastatură numerică, cântărește undeva la 2,6 kilograme, sistem de operare gratuit Linux, arată destul de bine, ieftin și performant.

Ca minusuri: frecvența procesorului putea fi mai mare.

Concluzie

Acest Acer eMachines E644-C51G32Mnkk se adresează celor care doresc un gadget simplu, bun și ieftin, nu unul foarte complicat care ar costa ceva mai mult decât acesta. Îl recomand celor care apreciază funcționalitatea înainte de toate și doresc să facă o achiziție inteligentă. Acest model rulează fără probleme aplicații de tip Office, jocurile mai vechi, Windows 7 se mișcă decent, filmele HD nu sacadează și sunt multe alte motive pentru care acest laptop merită cumpărat.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Acer eMachines E644-C51G32Mnkk”

  1. Poți opta pentru 1066 MHz, iar dacă optezi pentru 1333 MHz, tot la 1066 MHz va funcționa.

  2. Buna ziua! Am un laptop emachines E644, cu un procesor AMD DUAL CORE model C50, capacitatea memoriei RAM este de 2 GB de tip DDR3, si spatiul de stocare al hard disk-ului este de 500 GB, si cu placa video AMD Radeon HD 6250. Intrebarea mea catre dumneavoastra este cum as putea imbunatatii laptop-ul, ce as putea schimba la el? Va multumesc!

  3. Nu are rost să mai bagi bani în el deoarece performanțele țin de procesor care în acest caz e un Dual Core de 1GHz… mie mi se pare mult depășit și sfatul meu e să-ți schimbi laptopul cu unul cu Pentium.

Comentariile sunt închise.