Acer eMachines 350-21G25ikk

Un netbook este un mini laptop ieftin, iar cele mai vândute pe eMAG sunt laptop-urile Hannspree şi Acer eMachines 350-21G25ikk pentru că sunt mini laptopuri ieftine (iar la români preţul dictează…). Acest model vine ca alternativă la vechiul 350-21G16ikk şi are un preț bun Vezi prețul special de azi »., dar eu dacă aş cumpăra un netbook l-aş alege pe acesta pentru că am văzut că laptopurile de la Acer sunt mai apreciate.

350-21G25ikk este un netbook bunicel pentru trebuinţe elementare. Faptul că este mai ieftin nu înseamnă că este de proastă calitate. Nu necesită o geantă, ci doar o husă deoarece este uşor şi are doar un kilogram şi ceva. Poate fi util la locul de muncă dacă nu aveţi nevoi de un PC foarte performant. Acest PC este destinat şi celor care efectuează muncă de teren pentru că poate fi purtat precum o mapă… peste tot.

Poze

Acasă
Închis

Specificaţii tehnice

Specificaţiile tehnice simplificate ar fi ecran cu diagonală de 10.1 inci de tip LED LCD WSVGA, rezoluţie de 1024 cu 600 pixeli, procesor Intel Atom N450 la 1.66GHz placă Video Intel 3150M de 1 GB DDR2 la frecvenţa de 667, hard disc de 250 giga, card reader 2 în 1, reţea b/n, cameră web, baterie cu 6 celule şi Windows 7 Starter preinstalat. Autonomia este undeva la 9 ore.

Deci, faţă de versiunea anterioară nu vine cu mare lucru, dar este foarte important că are Windows 7 deoarece este foarte greu pentru unele persoane să instaleze un sistem de operare.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia acestui netbook Acer eMachines 350-21G25ikk ar fi faptul că are o autonomie ridicată, arată bine, garanţia este ok, are un preţ bun (nu există netbook mai ieftin), vine cu sistem de operare (Windows 7 instalat).

Minusuri ar fi faptul că nu are 2 giga de RAM de tip DDR3 (dar câte mini laptopuri au aşa ceva) şi că nu are placă video HD, sau mai bine spus cu suport Full HD pentru persoanele care vor să vadă filme şi îl conectează la un televizor sau monitor… extern.

Mini laptopurile, tot mai apreciate

Mini laptopurile sunt tot mai apreciate din cauza preţului accesibil şi performanţelor acceptabile (procesor Intel Atom 450 la 1,66 Ghz, 1 giga de RAM şi hard discuri de peste 250 de giga). Un alt punct forte al mini laptopurilor este autonomia extrem de ridicată, adică până la 10 ore faţă de un laptop care are o autonomie de până la 4 ore.

Avantajele unui netbook

Avantajele unui mini laptop Acer eMachines 350 sunt aceleaşi care le are orice netbook adică: autonomie ridicată (până la 10 ore), greutate redusă (cca. 1 kg) şi portabilitate, performanţă (1 giga de ram, 250+ giga hard diskul, procesor Intel Atom) şi preţul scăzut (mini laptopul este ieftin).

Dacă ar fi să-mi iau un netbook (mini laptop) mi-aş lua un netbook Acer eMachines 350-21G25ikk cu Windows 7 pentru că am auzit de el, deşi preţul este puţin mai mare ca cel al HannSpree-ului. Plus că Acer este constructorul numărul 2 (sau 1) când vine vorba de netbook, după Asus.

Te-ar mai putea interesa

10 comentarii la „Acer eMachines 350-21G25ikk”

  1. Eu mi-am luat un mini laptop ieftin de la Acer prin Vodafone dar regret ca nu mi l-am procurat prin Emag sau alt magazin pentru ca vad ca au preturi mai bune dacat Vodafone.

  2. Acer eMachines 350-21g25ikk este mai bun chiar daca este putin mai scump. De Hannspree n-am gasit nimic pe internet.

  3. Un mini laptop ieftin este Acer Emachines si merita toti banii pentru ca pe mine m-a tinut pana acum si-l am de sase luni.

  4. vi cu temele neacute? ce loc este Acer? vorbitzti asa, k sa va faceti reclama la emag.ro … v-ati km scumpit bai emag de cand sa schimbat directiunea… mi-e rusine k si eu sunt ploiestean… dar nu sunt hot! si bai ala cu husa, laptopul la liber era 800 ron apoi a dat o geanta de max 80 ron si au pulsat pretul laptopului cu 150 ron iar husa tot la ei e 32 ron si au pulsat cu 80 ron asa k mai verifikti pacaleala… bye!

  5. Stefan uita-te sa vezi ca la Domo sunt mult mai scumpe ca la Emag. La Domo un astfel de acer costa cu cel putin doua milioane mai mult.

  6. Care cate milioane? … De 3 zile incerc sa-i sun pt service si nu raspunde nici dracu.Eu am luat de la domo netbook emachines 350-21g25ikk + windows xp sp3 + soarec microsoft la 1200,pe cand la emag vad ca-i 1130 fara nimic (adica are linux,habar n-am ce distributie)

  7. E depăşit laptopul de mai sus, nici măcar nu-l mai au în stoc. Cât e mausul? 10 lei? La fel şi XP-ul… cât crezi că e?
    Tot nu l-ai luat mai ieftin de la Domo. L-ai luat mai scump pentru că ţi-au băgat pe gât un… şobolan.

Comentariile sunt închise.