Acer ED273, monitor curbat alb/argintiu

Monitorul LED Acer ED273 e unul dintre modelele curbate care le puteți lua pentru uz office, multimedia și poate chiar gaming. E puțin curbat deoarece are o diagonală mai mare, astfel nu trebuie să stați prea aproape de el. Câmpul de vizionare e bun pentru un monitor și vă recomand să vizionați filme de la o distanță mică de el, dar nu e obligatoriu. Probabil că în 2018 nu vom mai vedea multe televizoare curbate, dar monitoarele sunt chiar interesante. Un televizor curbat e foarte scump și nu orice brand oferă un astfel de design.

Are un finisaj argintiu cu alb care-i oferă un plus de eleganță, dar marginile superioare sunt pe negru pentru a crea impresia că nu are ramă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puteți vedea cu ușurință când un monitor e construit special pentru jocuri, dar oricum e menționată gama din care face parte – home/office. Cu un timp răspuns de 4 ms și un refresh de 60 Hz puteți juca multe jocuri, dar la shootere treaba se complică deoarece e vorba mai multă mișcare și imaginea se schimbă mai rapid. Dacă vă jucați astfel de jocuri și vă doriți o imagine cât mai fluidă, atunci optați optați pentru cele cu G-SYnc sau FreeSync (în funcție de placa video a PCului).

Ca și porturi, monitorul prezentat oferă: VGA, HDMI, DVI și chiar două porturi pentru căști ori boxe. E bine să existe două porturi, pentru că poate vreți să vizionați alături de cineva un film. Dacă folosiți căști mai avansate pentru jocuri, le puteți conecta direct la placa de sunet.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit de oricine, dar depinde și cât de mari sunt pretențiile acelei persoane sau pentru ce anume îl vrea. Îmi plac monitoarele care nu sunt pe negru, deoarece sunt destul de multe și unii utilizatori vor o culoare diferită care să se asorteze cu biroul sau restul perifericelor. Pot spune că singurul minus ar fi că nu poate fi pus pe perete și se vede clar că nu are acele găuri pentru șuruburi de pe spate. În acest buget ați putea aleg un monitor de gaming cu timp de răspuns mai bun și refresh generos, dar nu și cu ecran curbat.

Acer ED273 e unul dintre numeroasele monitoare care au fost lansate anul acesta și care va fi disponibil mult timp. Pentru cei care vor să-l vadă în realitate sau cum se instalează, am pus demonstrația următoare:

Te-ar mai putea interesa