Acer E443-E353G50Mikk

Un laptop foarte performant raportat la preț este acest laptop Acer E443-E353G50Mikk care este un eMachines de ultimă generație. Aici mă refer la procesorul AMD E-350 care este un Dual Core, cei 3 giga de RAM, la hardul de 500 de giga și la placa video integrată în chipul procesorului ca re este una foarte performantă. Deci puteți să jucați și câteva jocuri pe acesta dar acesta este un laptop mai mult office și de aceea îl recomand celor mai puțin pasionați de jocuri. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine ca alternativă mai performantă la modelul Acer eMachines E443-C52G32Mikk. Acesta este un model recent apărut cu noul procesor AMD Fusion care vine cu tot cu placă video, care împreună scot performanțe de invidiat și oferă și o autonomie ridicată datorită consumului redus de energie.

Poze

De sus
Pe masă

Specificaţii tehnice

Acer E443-E353G50Mikk are un procesor AMD Dual Core E-350 care este unul din familia Fusion care are o frecvență de 1,6 GHz, cache de 1 MB și tehnologie 40 nm. Ecranul este unul LCD cu rezoluție HD de 1366 cu 768 pixeli și are o diagonală de 15,6 inci. Capacitatea memoriei RAM este de 3 giga dispusă pe ambele sloturi și are o frecvență de 1066 MHz. Aceasta poate fi mărită la 8 giga dar numai prin înlocuirea memoriilor deja instalate. Spațiul de stocare al hardului SATA este de 500 de giga și are o viteză de 5400 de rotați pe minut.

Placa video AMD Radeon HD 6310 este unda integrată dar suficient de performantă ca să facă față unor jocuri ceva mai noi. Pe partea de multimedia, porturi și comunicații un astfel de laptop Acer E443-E353G50Mikk vine cu unitate DVD, intrare audio, microfon, cititor de carduri, cameră web de 0.3 MP, port VGA, mufă RJ-45 pentru rețea, trei porturi USB 2.0 și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru este undeva la 4-5 ore, cântărește doar 2,6 kilograme, ideal pentru vizionarea de filme HD, configurație foarte bună pentru un așa preț, sistem de operare Linux care e unul gratuit și este ieftin.

Ca minusuri: se mai putea lucra la design.

Concluzie

Acest laptop Acer E443-E353G50Mikk este unul ce l-aș recomanda celor pasionați de tehnologie chiar dacă nu vine cu cine știe ce configurație deoarece puteți să vă faceți treaba cu el și are o configurație suficientă pentru a îndeplini orice sarcină. Puteți să instalați dacă doriți un Windows 7 Ultimate pe 32 de biți dacă doriți să folosiți laptopul la performanțele sale, un Windows XP i-ar limita performanțele la toate componentele hardware (placă video, hard, RAMi, procesor).

Te-ar mai putea interesa