Acer E3-111-C5FN, Aspire pentru facultate

Acer a făcut un laptop special pentru studenți – Acer E3-111-C5FN. Acesta e unul cu o portabilitate excelentă și cu performanțe decente deoarece vine cu procesor quad core. Vine și cu sistem de operare, în cazul acestui model fiind vorba despre Linux, eu recomandând Windows 8.1 ori 7… depinde pentru ce aveți drivere.

Costul de achiziție e unul foarte mic deoarece are doar 2GB memorie RAM și de aceea acest notebook e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». În cazul în care vreți ceva cu 4GB RAM și WIndows 8.1 atunci vă recomand ES1-511-C72D.
Pentru a vă face o părere despre cum arată și ce poate am pus alături o imagine, iar la finalul articolului e un video preview.

Acer Aspire E3-111
Acer Aspire E3-111

Fără să vă spun cred că v-ați dat seama că vorbim despre un laptop cu ecran de 11,6 inci a cărui rezoluție e HD (1366×768 pixeli). Procesorul cu care e dotat e un Celeron N2930 (cu patru nuclee), iar placa video e una integrată în procesor, fiind vorba despre o Intel HD.
Portabilitatea e punctul forte al acestui model deoarece bateria ține vreo 5 ore, iar greutatea e de circa 1,3 kilograme. Deci, un student o să-l aprecieze foarte mult deoarece nu o să aibă prea mult de cărat după el la sfârșit de săptămână când se întoarce acasă.

Avantajele achiziționării unui astfel de model ar fi aspectul, silențiozitatea (e fanless, adică fără ventilator), că e performant și aspectul.
Din păcate are și câteva minusuri cum ar fi că are doar 2GB memorie RAM (cam atât are nevoie Windows 8 pentru a rula bine) și din păcate nu poți pune mai mult deoarece are doar 1 slot.

Pentru cineva care nu are mari pretenții când vine vorba despre performanță cred că acest model ar fi unul excelent. Nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri când vine vorba despre navigat pe web ori chat.
Alături e clipul de care ziceam mai sus, clip din care vă puteți face o părere despre cum arată acest notebook mic.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer E3-111-C5FN, Aspire pentru facultate”

  1. Chiar e un laptop foarte bun. Eu l-am achizitionat pentru sarcini nu prea complexe, adica pentru jocuri Facebook si filme. Acum il am de cateva zile si pot spune ca nu regret achizitia. Sa vedem dupa un an cum se comporta si am sa revin cu o parere.

  2. Poti face upgrade la RAMi cu o placuta de 4GB DDR3L. DDR3L (sau PC3L) inseamna low voltage. Mare atentie pentru ca nu va functiona cu placuta de RAM DDR3 normala!

Comentariile sunt închise.