Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer E3-111-C58B, laptop compact cu Windows 8.1

Acer E3-111-C58B e un alt laptop din seria E3-111 care ar trebui luat În considerare datorită prețului, sistemului de operare preinstalat, designului și fiabilității. Nu e singurul model dar aceasta mi se pare destul de eficient, în special pentru uz office sau pentru navigare web. Bineînțeles, pentru aplicații ceva mai sofisticate și pentru o viteză de procesare mai bună, e nevoie de un procesor mai bun. Această configurație nu e una high-end ci una low-end cu Intel Celeron Bay Trail-M. Aceste procesoare sunt prezente doar pe laptopurile foarte ieftine și care doresc să se adreseze utilizatorilor cu pretenții mici.

Dacă vă gândiți la un laptop ieftin probabil luați în considerare și o tabletă, doar că sisteme de operare sunt mult diferite. La acesta ecranul e mai bun, spațiu de stocare generos și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Acer Aspire E3-111

Acer Aspire E3-111

Intel N2830 e un Celeron decent dar care nu se poate compara cu un Pentium sau Core i3. Ecranul nu e foarte mare dar e suficient de bun deoarece are o imagine de tip 768p. Pe partea de stocare are un hard de 500GB și care poate fi înlocuit, dar mai bine alegeți un hard extern. Cu 2 GB de RAM, multitasking-ul e bun deoarece sistemul consumă doar 1GB.
Placa video Intel e integrată în procesor deci e mai bună decât restul. Are dotările următoare: bluetooth, WiFI, USB 3.0, două USBuri 2.0, cameră web, difuzoare și altele. Cu o baterie de 3 celule autonomia e una peste medie dar nu e așa întotdeauna (depinde de aplicațiile folosite). Fără Windows 8.1 ar fi fost mai ieftin dar ar fi fost dificil să-l instalați deoarece nu are DVD, deci era nevoie să folosiți un stick USB.

Plusuri: autonomie de maxim 5 ore, arată foarte bine, portabil, fiabil și elegant.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer E3-111-C58B poate fi o soluție portabilă pentru cei care au un buget mic și au pretenții mici. Jos am pus și prezentare a acestei serii și cu un model similar. Configurațiile sunt relativ aceleași de la un model la altul, daor unele componente diferă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu