Acer E3-111-C3GV, laptop Aspire cu Windows 8.1

Laptopul Acer E3-111-C3GV e o alegere inteligentă pentru cei care călătoresc și vor un gadget compact. În general, laptopurile și tabletele cu Windows sunt perfecte pentru utilizatorii office și nu numai. Jos am pus un clip dar și o poză pentru a vedea mai bine cum arată. Oricum mie mi se pare destul de reușit iar laptopuri de 11 inci sunt puține, cele mai multe sunt de 15 inci. Combinația de argintiu cu negru e perfectă și dă un plus de eleganță la orice gadget sau aparat. Având în vedere că e mic, nu are componente hardware prea performante dar sunt satisfăcătoare.

Pe partea de dotări are cam tot ce vă puteți dori însă nu puteți avea pretenții la unitate DVD. Oricum are Windows și nu mai e nevoie să instalați altceva. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acer Aspire E3-111
Acer Aspire E3-111

Poate că modelele de 11.6 inci mai vechi nu au oferit componente așa de bune iar cele de 10 inci aveau doar ecran HD, însă cu timpul și acestea au primit dotări mai bune. Configurația acestui model e cu Celeron N2830 din generația Bay Trail-M, iar placa video e HD Graphics.

Puteți să-l folosiți pentru a viziona filme dar și pentru aplicații, internet, jocuri 2D etc. Are doar 2GB de RAM dar mie mi se pare suficientă deoarece sistemul consumă cam 1 GB. Chiar dacă vă plac filmele, pe un hard de 500 GB încap destul de multe dar nici nu are sens să le țineți pe el după ce l-ați vizionat. Tehnologiile de comunicații sunt WiFi și bluetooth, deci e bine să aveți un router wireless ori un hotspot în apropiere pentru a vă conecta la ușor la internet.

Plusuri: are doar 1.28 kg, autonomie mare, bluetooth, Windows 8.1 preinstalat, arată bine și ecran HD.
Minusuri: nu prea sunt.

Acer Aspire E3-111-C3GV poate fi următorul vostru laptop dacă nu aveți nevoie de unul scump, cu ecran de 15 inci sau mai știu eu ce. Jos am pus un clip cu un astfel de laptop și cred că mulți în vor folosi la fel ca și cel din clip (e mult mai ușor să călătoriți cu un laptop mic sau să luați unul la facultate).

Te-ar mai putea interesa