Acer E1-572G-54204G1TMnii, Aspire de gaming

Pentru cei în căutarea unui laptop de jocuri la un preț bun recomand un laptop Acer precum acest Acer E1-572G-54204G1TMnii. E vorba tot de un Aspire, dar acesta are procesor i5 și placă video AMD R7… aceste două componente făcând din laptop unul foarte bun pentru jocuri și sarcini multimedia.

Dacă te interesează costul de achiziție atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Asta în condițiile în care vine cu un cip grafic care are busul memoriei pe 64/128 biți, memoria fiind una de 2GB. Am pus alături și o poză pentru a vedea cum arată… sper că nu o să te inducă în eroare wallpaper-ul deoarece acest notebook nu vine cu Windows, ci cu Linux (de aceea eu îți recomand să instalezi Windows 8.1 ori 7).

Pe negru
Pe negru

Mai în detaliu acest model e unul dotat cu un procesor dual core i5-4200U, cu placă video Radeon R7 M265 și cu sistem de operare Linux. Pe partea de memorie are 4GB RAM și un hard de 1000 de giga, deci mai mult decât suficient pentru orice. Nu era rău dacă venea cu Windows, dar prezența acestui OS ar fi crescut prețul cu mult.
Are și unitate optică de tip DVD care te va ajuta să instalezi diferite programe și sistemul care-l preferi.

Pentru achiziția acestui model ar fi multe motive și aș începe cu aspectul reușit, componentele noi (care asigură un consum redus de curent și performanțe bune), că bateria ține circa 3-4 ore și greutatea redusă (adevărul e că greutatea ar fi fost și mai mică dacă i-ar fi lipsit unitatea optică).

De final nu pot decât să-ți spun că modelul acesta e perfect pentru tine în cazul în care-ți plac jocurile ori vrei un laptop mai puternic. Trebuie subliniat că jocurile merg foarte bine, însă pe partea de gaming nu se poate compara cu un RoG ori cu un Alienware.
Alături am pus un clip Youtube pentru a vedea mai bine cum arată acest laptop… poți vedea că e unul cu un design mult mai reușit decât cel al generațiilor anterioare de E1-uri.

Te-ar mai putea interesa