Acer E1-571G-73634G50Mnks, laptop Aspire

Laptopul Acer Aspire E1-571G-73634G50Mnks e unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piață deoarece vine cu un procesor i7-3632QM care are 4 nuclee și suportă 8 thread-uri (capabil deoarece are 7040 puncte la benchmark). Nu e tocmai pentru jocuri deoarece placa video e un GeForce 710M cu busul memoriei pe 64 biți, dar e un excelent laptop multimedia datorită performanței și dotărilor. Eu l-aș recomanda cuiva pasionat de filme pe calculator, navigat pe Facebook și de muzică.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un laptop care nu doar arată bine, ci vine cu componente de top care te vor ajuta să vizionezi filme HD și să te jocuri jocuri Facebook fără probleme.

Laptop
Laptop

Pe partea de caracteristici trebuie reamintit faptul că are un procesor i7 (seria Ivy Bridge), placă video Intel HD 4000 + Nvidia 710M (are Nvidia Optimus pentru comutare) și 4GB memorie RAM. Hardul nu e deloc unul mic deoarece are 500 de giga, iar această capacitate te va ajuta să stochezi câtă muzică dorești pe el.
Pe partea soft are Linux, dar eu nu prea am o părere bună despre acest sistem de operare și de aceea vă recomand să instalați Windows 7 pe el… de asemenea nu trebuie să uitați să instalați driverele de pe site-ul Acer.

Acesta e un laptop care nu doar arată bine, ci e și performant, iar acestea ar fi două din plusurile sale. Alte lucruri interesante la acest model ar fi bateria care are 6 celule și care ține undeva la 3 ore… în funcție de cum utilizați laptopul. Datorită plăcilor de rețea rapide, dar și a restului componentelor, cu acest laptop o să descărcați foarte rapid de pe Internet (fiind posibile chiar și viteze de 240 Mbps… pe protocolul torrent sa altul care folosește segmente).

Dacă vrei un laptop performant marca Acer atunci acest model ar fi foarte bun deoarece are niște componente care asigură stabilitate. Garanția de 1 an nu trebuie să vă sperie deoarece dacă ar avea un defect din fabrică atunci acesta se manifestă în primele zile de când îl cumpărați.
După cum spuneam, e foarte bun, iar acest lucru poate fi văzut din preview-ul de alături… nu e în română, dar nu cred că acest lucru contează prea mult.

Te-ar mai putea interesa