Acer E1-571G-53234G50Mnks, laptop ieftin de gaming

Acer E1-571G-53234G50Mnks e un nou laptop din seria Acer Aspire E1-571, fiind destinat celora care vor să se mai joace un joc la sfârșit de săptămână ori vor un laptop ceva mai puternic care să-i ajute la diferite sarcini multimedia.
Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar la reducere îl găsești aici, iar un mouse care să se potrivească cu el e acest A4Tech D-320 DustFree.

Aspect

Vine cu un ecran de 15.6 inci care nu influențiază deloc portabilitatea deoarece laptopul are o greutate de 2.5 kilograme. În partea dreaptă e prezentă și o tastatură numerică, iar touchpad-ul se poate vedea că e unul gri. Se poate vedea de la o poștă că aspectul nu e unul precum la modelele Acer din anii anteriori, ci un aspect premium.

Tastatura
Tastatura

Caracteristici tehnice

Modelul E1-571G-53234G50Mnks e unul dotat cu procesor i5 3230M din a treia generație, 4 giga de RAM și o placă video GeForce 710M. Placa video e una destul de bună, venind să înlocuiască 310M și 610M. Performanțele remarcabile ale aceste plăci pot fi observate din clipul de alături.

Un lucru deosebit e faptul că are unitate optică, lucru care nu îl întâlnim la ultrabook-uri ori la unele laptopuri mai scumpe.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model aspectul reușit, performanțele mai mult decât decente și faptul că are sistem de operare preinstalat. Nu are Windows, dar e bun și Linux pentru a intra pe Internet din prima. Nici la capitolul portabilitate nu stă delco prost deoarece are o greutate redusă, iar bateria ține puțin peste 3 ore mulțumită tehnologiei Optimus. Camera web e una foarte clară, dar claritatea convorbirii deinde de mai multe aspecte cum ar fi lumina ambientală și programul folosit.

Concluzie

Dacă îți plac jocurile, dar nu așa de mult încât să-ți cumperi cel mai tare laptop de jocuri atunci acest model ar fi numai bun pentru tine. Poate fi utilizat cu succes la jocuri, vizionat filme și navigat pe Internet. Despre cum arată puteți vedea mai bine din clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa