Acer E1-571-33124G50Maks

Acest laptop Acer Aspire E1-571-33124G50Maks e un model ieftin dar și performant datorită procesorului Core i3 IvyBridge. restul configurației cuprinde un hard de 500GB și o memorie RAM de 4GB. E performant chiar dacă nu vine cu o placă video dedicată, deoarece și cea integrată de la Intel e bună pentru vizionarea de filme 720p. Însă, nu-l recomand pentru jocuri 3D mai complexe. Designul e același ca la restul modelelor din serie E1. E o serie cu laptopuri office, iar designul e plăcut deoarece are capac lucios, zona de sprijin e pe gri iar tastatura e una înghesuit. Alternative la acesta sunt destule în special dacă vreți un Pentium cu o palcă video dedicată. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Pentru a vă face o idee despre această serie, am postat două poze dar și un clip la final. Indiferent de configurație

Capac
Tastatura

Caracteristici tehnice

Procesorul său e destul de bun chiar și pentru jocuri deoarece e un Core i3-3120M de 2.5 GHz. E un laptop bun pentru vizionarea de filme HD deoarece ecranul e unul LCD LED de 15.6 inci. La capitolul memorie are un hard de 500 GB și o memorie de 4GB cu posibilitate upgrade la 8GB. Nu vă recomand un așa upgrade deoarece nu vă ajută la nimic, ci doar la modelele care pot reda jocuri 3D mai complexe (care au o placă video dedicată).

Nu e un laptop pentru jocuri prea complexe deoarece placa video e una Intel HD 4000. Dotările sale sunt: Wi-Fi, trei USBuri 2.0, HDMI, unitate DVD, card reader, cameră web etc. Pentru a beneficia de tehnologia Wi-Fi, trebuie să aveți un router  wireless sau de un hotspot în apropiere.

Autonomia e cea uzuală adică de 3-4 ore, deoarece configurația e una office iar bateria are 6 celule.
Sistemul de operare preinstalat e Linux, dar nu-l recomand deoarece nu e cel mai folosit și util sistem de operare. Eu vă recomand Windows 7 sau 8 dar pe 64 de biți.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor performant din seria Ivy Bridge, preț atractiv, multitasking bun și destule USBuri.

Minusuri: nu vine cu Windows preinstalat.

Concluzie

Acest Acer E1-571-33124G50Maks e o alegere accesibilă în acest buget iar dacă nu vi-l permiteți pe acesta, trebuie să știți că există variante cu Pentium sau Celeron la prețuri atractive. Jos puteți viziona o prezentare a unui model asemănător:

Lasă un comentariu