Acer E1-570G-33214G1TMnii, laptop Aspire multimedia

Acer E1-570G-33214G1TMnii e disponibil în două variante dar diferențele sunt doar la placa video dedicată – GT 740M și GT 820M. Deci e vorba de un model multimedia care poate fi folosit pentru a vă juca jocuri, a viziona conținut video dar și pentru altele că doar e precum un desktop portabil. Arată bine și pe gri cu negru, dar există variante doar pe negru cum e cea din poza de jos. Arată bine și tastatura e plăcută la atingere. Având în vedere că are Linux, cel mai bine alegeți să puneți Windows 8 sau 8.1 pe acesta. Nu vă recomand un sistem pe 32 de biți deoarece laptopul are 4GB RAM.

Prețul său e același indiferent de configurația aleasă, doar că GT 740M e mai performantă decât cealaltă chiar dacă e mai veche. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Pe negru
Pe negru

Procesorul Core i3-3217U e unul din generația a 3-a și are deci o placă video HD 4000. Ecranul e același de 15 inci cu imagine HD. restul configurației e cu 4GB și hardul e de 1TB. Puteți pune mai multă memorie iar hardul îl puteți înlocui cu un SSD.

Are o cameră web HD, slot pentru card și chiar DVD. Poate că era mai bine fără DVD deoarece instalarea se poate face și de pe un stick USB. Dotările sale sunt destul de multe și portul USB 3.0 a devenit standard pe noile laptopuri. Are chiar și bluetooth, astfel puteți conecta wireless un mouse sau niște căști. Greutatea sa e de numai 2.3 kg și se datorează unei baterii mai mici – 4 celule. Are doar Linux dar eu vă recomand să-l schimbați cu un sistem de operare mai util.

Plusuri: autonomie bună pentru baterie așa de mică, USB 3.0, puteți alege una din două configurații și spațiu de stocare mare.
Minusuri: nu se adresează gamerilor înrăiți.

Acer E1-570G-33214G1TMnii poate fi o alegere bună iar aceasta poate fi găsită și sub numele de E1 Aspire. Jos e o prezentare interesantă a unui laptop din această serie și comparativ cu alte branduri, la fiecare model numele e diferit (excepție făcând cel de sus, dar diferențe nu sunt așa de evidente).

Lasă un comentariu