Acer E1-570-33214G50Mnsk, laptop Aspire cu Linux

Dacă nu te pasionează prea mult jocurile atunci eu îți recomand un laptop cu palcă video integrată cum e acest Acer E1-570-33214G50Mnsk are e tot un aspire cu procesor i3-3217U. Pe partea vizuală are un ecran de 15,6 inci și o placă video Intel HD… două componente foarte capabile de a reda filme HD fără pierderi de detalii.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă te interesează cât e garanția atunci trebuie știut că pentru clienți normali e 2 ani, iar pentru firme e de 1 an.

Pe negru
Pe negru

Procesorul e unul foarte capabil, chiar dacă vine dintr-o serie anterioară (Ivy Bridge), iar memoria RAM de 4GB o să vă asigure că aplicațiile vor fi rulate fără sacadări. Dacă la un moment dat o să aveți nevoie de mai multă memorie atunci puteți adăuga mai multă, însă sunt de părere că nu aveți nevoie de mai mult.

Lucrurile pozitive la acest model sunt aspectul, prețul foarte mic și că care niște componente care îi asigură o portabilitate peste medie.
Din păcate nu are memorie dedicată la placa video, însă acest lucru nu o să vă încurce în vreun fel. Oarecum lipsa memoriei la placa video vă ajută să aveți o portabilitate mai mare deoarece laptopul are o bateri care ține undeva la 4 ore… chiar dacă-i vorba despre o baterie cu 4 celule.

Ca o scurtă concluzie pot să spun despre acest model că nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în sarcini office, dar și multimedia nu prea costisitoare.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest model. Preview-ul prezintă în detaliu laptopul și se poate observa că cei de la Acer au progresat foarte mult pe partea de design.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer E1-570-33214G50Mnsk, laptop Aspire cu Linux”

 1. Eu il folosesc pe post de laptop business si sa motivez de ce e asa. In primul rand are un pret mic, in al doilea are porturile necesare (USB rapid, VGA si bluetooth asa incat sa il poti controla cu o telecomanda) si in al treilea rand arata modern. E un aspect oarecum sobru asa incat sa nu deranjeze vizual.

 2. Acest Acer Aspire E1 e un progres indiscutabil fata de versiunile din anii trecuti, iar acest lucru poate fi vazut dupa aspectul sau dar si specificatii. Chiar daca are procesor Core i3 Ivy Bridge tot e mai rapid decat modele cu Haswell deoarece frecventa e una mai ridicata. Iar procesorul fiind unul cu U la sfarsit inseamna ca are un voltaj ultra low, adica foarte scazut si asta face ca bateria sa tina mai mult decat la alte modele.
  Din pacate nu vine cu placa video cu memorie dedicata (E1-570G vine cu placa GeForce) dar are o placa Intel HD care vin cu cateva facilitati interesante precum si capacitatea de a reda filme de inalta definitie. Puteti sa utilizat aceasta placa si atunci cand o sa va jucati deoarece suporta jocurile. Ca o paranteza, se zvoneste despre viitorul Direct X 12 ca o sa faca placile video sa functioneze de doua ori mai bine si de aceea nu trebuie sa investiti in laptopuri cu placi video dedicate.
  Eu can l-am primit a avut Linux pe el si am instalat Windows 7. Dupa aceea am instalat 8.1 pentru ca 7 e cam rudimentar si eu sunt foarte atras de interfata metro cu care ma intalnesc zilnic pe telefonul mobil… avand un telefon Lumia.
  Memoria RAM e de 4GB dar daca esti un maniac atunci poti sa mai pui tot atat pentru ca laptopul mai are un slot de memorie liber.
  Lucrurile care mie imi plac cel mai mult sunt aspectul si autonomia. Am si un laptop Asus si pot spune ca bateria sa nu tine atat la acesta. Modelul E1 are o baterie care tine peste 3 ore. Acum asta depinde si de cum il folositi ca poate sa tina si mai putin.
  Daca ma intrebati daca acest laptop merita atunci va spun cu mana pe inima ca merita. Nu costa deloc mult si stabilitatea e impresionanta.
  Eu l-am luat de aici si am prins si o promotie foarte buna.

Lasă un comentariu